Ansigtslæsning

Enkle teknikker til at forstå ansigtes sprog

DKK 299,95

“Der udkommer alt for få bøger om ansigtslæsning og denne fine bog er et must på hylderne. En professionel og velformidlet bog som varmt kan anbefales. – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Om bogen 
Har du nogensinde tænkt over, hvorfor du ser ud, som du gør? Udtryk som “du stråler” ligger i vores sprog, men hvordan kan man egentlig se det? Og hvorfor er det, at vi synes, nogle mennesker ser mere venlige ud end andre fra naturens side?
Vores grundessens, talenter, styrker og ubalancer bliver vist gennem ansigtet. I mødet med et andet menneske er vi alle ansigtslæsere – det er bare ikke alle, der kender tegnene og sproget for det. Kinesisk ansigtslæsning er baseret på og knytter sig til traditionel kinesisk medicin og daoistiske principper. For flere tusinde år siden i det gamle Kina blev metoden benyttet som diagnostisk redskab. Senere blev det anvendt til spådom og coaching. I dag bliver ansigtslæsning brugt i mange variationer, bl.a. inden for personlig udvikling, diagnose, helse, traumebehandling og i erhvervslivet.
I denne bog vil du lære enkle teknikker til at forstå ansigtets sprog, så du kan tyde dig selv eller dem omkring dig. Når du lærer at forstå dine ansigtstræk, vil du finde gaver i dit udseende, som du kan bruge i din personlige udvikling. Ansigtslæsning er et unikt værktøj, som alle kan lære, og det kan bruges både privat og professionelt.

Info

Titel Ansigtslæsning
Undertitel Enkle teknikker til at forstå ansigtes sprog
Forfatter Fattima Loreen
Sider 296
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2020
ISBN 978-87-93867-94-9

Om forfatter

Fattima Loreen

Fattima Loreen er dansk/amerikansk. Hun er udannet Master Facereader og hjælper mennesker med at opfylde deres potentiale gennem deres spirituelle udvikling. Hun har arbejdet professionelt som facereader siden 2014. Hun arbejder desuden som akupunktør med baggrund i Traditionel Kinesisk Medicin og energiarbejde. Siden hun åbnede sin første klinik i 2015, har hun læst og behandlet mange forskellige mennesker lige fra forretningsfolk til kunstnere. Hun driver Loreen Institute, hvor hun underviser i facereading, spirituelle processer og meditation. Derudover er hun foredragsholder og afholder workshops og retreats.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.