Kål

Kål er en af de allersundeste grøntsager, der findes. Den har reddet vores forfædre fra at omkomme af skørbug om vinteren og bidraget med næring og vitaminer gennem generationer. Forskning viser at kål er yderst effektiv i forhold til at beskytte mod livsstilsygdomme og forskellige former for kræft.

DKK299.95

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 978-87-92746-95-5 Varekategori:

Info

Titel

Kål

Undertitel

57 sunde, sprøde og lækre opskrifter

Forfatter

Mette Mølbak

Fotograf

Chris Tonnesen

Sider

217

Format

215 x 280 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

September 2015

ISBN

978-87-92746-95-5

Om forfatter

Mette Mølbak

Mette Mølbak

Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Hun har i flere år beskæftiget sig indgående med kål, som hun betragter som en uundværlig råvare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om kål.

Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier.

Kål er fremtidens råvare

Kål er en af de allersundeste grøntsager, der findes. Den har reddet vores forfædre fra at omkomme af skørbug om vinteren og bidraget med næring og vitaminer gennem generationer. Forskning viser, at kål er yderst effektiv i forhold til at beskytte mod livsstilssygdomme og forskellige former for kræft. Alligevel har kål i mange år været dømt ude, men nu er det på tide, at den kommer tilbage i køkkenet. Det mener madskribent Mette Mølbak.

I bogen “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter” viser hun, hvordan kål igen kan blive en del af hverdagskøkkenet. Ikke som tung bondemad, men som sprøde salater, nemme retter og lækkert tilbehør. Fx fintsnittet hvidkål med sød mango og knasende sesam eller spicy kebab i rødkålsblade.

“Kål er supersundt, mættende, billigt, langtidsholdbart, og så bliver det dyrket lokalt. Derfor er der kun gevinster ved at spise kål,” siger Mette Mølbak.

I bogen er der også interview med kendte kålelskere; Claus Meyer, Louisa Lorang, Signe Wenneberg og Thomas Rode m.fl., og så kan du tillige blive klogere på, hvad det er, der gør kål til en unik råvare, der fortjener en stor plads på middagsbordet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.