NACL - Showcooking - Muusmann Forlag

Showcooking

NACL – kokkenes gastronomiske legeplads

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

Pop up-restauranter var et relativt ukendt begreb i Danmark, indtil en flok unge kokke med erfaring fra nogle af verdens toprestauranter i 2008 dannede en forening med et fælles mål: At udfordre sig selv og grænserne for gastronomien uden snobberi eller forstyrrende regler og dogmer. Foreningen kaldte de for NACL – Nordic Academy of Culinary Leisure.

NACL blev de unge kokkes frirum i en restaurationsbranche, der traditionelt er præget af et vist regelsæt. Med foreningen fik de en legeplads og en omrejsende restaurant, hvor de for alvor kunne slå sig løs, og hvor de samtidig kunne invitere publikum med til deres til tider vanvittige eksperimenter.

I løbet af foreningens første 10 år har NACL lavet mad på fire kontinenter og er sprunget ud på det dybe vand sammen med gæsterne, når de har serveret dødeligt giftig japansk fugu og selvlysende ørred eller har udforsket, hvordan døden egentlig smager.

I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Showcooking
Undertitel NACL – kokkenes gastronomiske legeplads
Forfatter Lars Roest-Madsen
Sider 280
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2018
ISBN 978-87-93430-41-9

Om forfatter

Lars Roest-Madsen

Bogen er redigeret af Lars Roest-Madsen, som er freelance-journalist og madanmelder ved magasinet Gastro. Kokkene Rasmus Leck Fischer, Nicolai Tram, Tommi Kondo Sasaki, Mie Bostlund, Lars Lundø, Anton Eff, Mette Dahlgaard, Line Storm, Martin Bjørn, Christoffer Sørensen, Sylvester Andersen, Julien Wincentz Risbourg, Adrien Norwood og Nicolai Nørgaard har alle bidraget med opskrifter til bogen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.