Selvimponering - Muusmann Forlag

Selvimponering

Gør det hårde let

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

“Ønsker man at blive stærk i selvimponeringens kunst er bogen den helt rette at give sig i kast med.”
– Lektørudtalelse, DBC

Har du svært ved at opnå det, du gerne vil? Ryger du hele tiden ud af fokus? Ender du med at stresse rundt for at imponere alle andre i stedet for at gå efter dine egne mål? Bare rolig. Du er ikke den eneste, og i denne bog lærer du at vende blikket mod dig og gøre det hårde let, så du kan komme i mål.

Når du mestrer det, har det så vilde effekter. Det bygger dig op. Det styrker dit selvværd. Det booster din selvtillid. Det skaber kort sagt et solidt fundament, som gør, at du kan stå stærkere i alle andre aspekter af livet.
Selvimponering får du en tilbundsgående forståelse af selvimponeringens hvad, hvorfor og hvordan. Du bliver trin for trin guidet til selv at blive stærk i selvimponeringens kunst, og du bliver opmærksom på de faldgruber, du for enhver pris skal undgå at falde i.
Med en blanding af teori, redskaber og træninger deler Mette Holm kærligt og meget konkret ud af sin viden og erfaring for at klæde dig grundigt på til at gå ud at skabe et selvimponerende liv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Selvimponering
Undertitel Gør det hårde let
Forfatter Mette Holm
Sider 152
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2022
ISBN 978-87-94258-73-9

Om forfatter

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.