Bogen udkommer d. 29/4.
I Danmark er vi vant til, at hygge er forbundet med at spise – ikke mindst kage. Men hvad sker der, når man er intolerant eller har allergi over for mælkeprodukter og gluten? Desværre er man ofte som konsekvens i risiko for at føle sig udenfor. Man får en anden kage end resten af selskabet eller slet ingen, eller man må selv tage noget med.
Mere end bare kage sørger for, at alle er inkluderet. Bogens flere end 30 lækre opskrifter er nemlig skabt i to udgaver – dels på vanlig vis med mel, smør og mælk, og dels i en tilpasset form uden gluten og mælkeprodukter. Med ganske små justeringer i opskrifterne er de to versioner meget tæt på ens i både smag og udseende, så hverken kager eller gæster kommer til at skille sig ud.
Bogen handler således om mere end bare kage. Den handler om fællesskab og om at føle sig som en del af selskabet. Det gennemgående tema er det sønderjyske kaffebord, som oprindeligt blev skabt netop for at dyrke følelsen af fællesskab, og som udmærker sig ved at rumme kager af enhver type og smag. I bogens kaffebord indgår både traditionelle kager og spændende nye kager, som vil berige ethvert kaffebord.