FORUDBESTILLING: Mødet med Mælkevejen - Muusmann Forlag

FORUDBESTILLING: Mødet med Mælkevejen

Astrofotos af nattehimlen

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Mennesket har altid kigget ud over den næste bakketop og det næste bjerg. Vi er af natur nysgerrige og vil vide, hvad der gemmer sig langt ude i horisonten.

Med sit kamera udforsker stjerneeventyrer, astrofotograf og foredragsholder Jakob Arthur Andersen universet og viser os Mælkevejen og himlens fænomener, som de opleves om natten ude i naturen.
Det er muligt at se Mælkevejen med det blotte øje, men det menneskelige syn er begrænset i sin evne til at samle lys. Her kan kameraet gøre underværker, når der langtidseksponeres mod Mælkevejen hen over nattens landskaber. Med sit kamera åbner fotografen et vindue til uendeligheden – en visuel tidsmaskine langt ud i det uendelige rum kombineret med den natlige magi, man kan opleve med fødderne plantet på Jorden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel FORUDBESTILLING: Mødet med Mælkevejen
Undertitel Astrofotos af nattehimlen
Forfatter Jakob Arthur Andersen
Sider 185
Format 240 x 223 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2024
ISBN 978-87-94441-82-7

Om forfatter

Jakob Arthur Andersen

Jakob Arthur Andersen er stjerneeventyrer, astrofotograf og foredragsholder og har med sit kamera et vindue til uendeligheden, en visuel tidsmaskine langt ud i rummet. Jakob har i utallige timer taget billeder af nattehimlen for at vise universet oven over nattens landskaber. Jakob er selvlært astrofotograf og har høstet international anerkendelse for sine billeder af rummet – flere af hans billeder er blevet vist på NASA’s kanaler og har vundet store internationale konkurrencer. Jakob udgav i 2022 Himlen set fra jorden, som høstede meget flotte anmeldelser og anerkendelse. Se mere på clearskyastro.dk og på Instagramprofilen @clearskyastrofoto.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.