Keld & Hilda

Par nr. 1

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Efternavnet er Heick, men de fleste danskere er på fornavn med Keld og Hilda. Få har som de sunget sig ind i danskernes hjerter, og alligevel er de ofte blevet dømt ude af det gode selskab. Det har de taget med oprejst pande.

I denne billedbiografi har journalist Marianne Tofte gennem samtaler og ved hjælp af parrets omfangsrige private billedalbum og scrapbøger fået indblik i de glæder og kampe, det populære par har været igennem. Her får vi den illustrerede fortælling om to meget forskellige temperamenter, om deres første møde i de unge år, om brylluppet, der ikke var populært hos nogen af forældrene, om ønskebarnet Annette og børnebørnene, om livet på landevejen og alt det, der hører med til det at være kendt. Men det er også en underholdende billedhistorie om Kelds succesfulde karriere fra begyndelsen med The Donkeys, over Dansktoppen og til positionen som den ukronede konge af Melodi Grand Prix. Om Hildas hop fra et kontor­job op til Keld på scenen og om hendes modige optræden i “Vild med dans”.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Keld & Hilda
Undertitel Par nr. 1
Forfatter Marianne Tofte
Sider 209
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2021
ISBN 978-87-94155-26-7

Om forfatter

Marianne Tofte

Marianne Tofte har i mere end 30 år arbejdet som journalist, heraf de 25 inden for ugeblade, hvor hun har fulgt kendte og kongelige verden over.

Senere er det blevet til mange rejser med de kongelige, sideløbende med artikler hjemmefra om danske stjerner gennem interviews og portrætter samt via reportager fra premierer og bag kulisserne på teatre, ved revyer og filmoptagelser.

Det har givet Marianne et stort kendskab til de kendte, som hun altid er gået tæt på, men med respekt, så de gode relationer er bibeholdt. Det er mennesket snarere end den berømtes facade, der interesserer Marianne, og som hun søger at vise læserne. Netop det er også hovedtemaet, når hun tager en række kendte danskere på en minderig tur gennem deres liv i de kommende billedbiografier fra Muusmann Forlag.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.