Desserter med havtorn - Havtorn 2 - Muusmann Forlag

Havtorn 2

Desserter, kager og søde sager

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Havtorn og sukker elsker hinanden. Bærrets perlende, syrlige og eksotiske smag nærmest skriger på sødme. En kombination af råvarer, der på alle måder er som skabt til hinanden, ikke mindst når der skal laves desserter, kager og søde sager. Sød musik opstår.

I denne nye bog om havtorn tryller den kendte kok Kim Gravenhorst med tips, gode råd og 52 helt nye, vidunderlige opskrifter, og den anerkendte madfotograf Jacob Ljørring har skabt et fantastisk billedunivers af det hele. Opskrifterne viser, hvordan man kan forny gamle klas-sikere med havtorn, så nye desserter opstår, og hvordan man forbereder sig bedst muligt, når man gerne vil bruge havtorn i sine desserter.

Havtorn – Desserter, kager og søde sager er efterfølgeren til bogen Havtorn – Nordens citron, der fik en fantastisk modtagelse af både læsere og anmeldere.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Havtorn 2
Undertitel Desserter, kager og søde sager
Forfatter Kim Gravenhorst
Fotograf Jacob Ljørring
Sider 184
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2015
ISBN 978-87-93314-03-0

Om forfatter

Kim Gravenhorst

Kim Gravenhorst er uddannet både kok og tjener. Han har gennem årene virket på en række kendte kvalitetsrestauranter som Søllerød Kro, Skovshoved Hotel og Top of Town, SAS Hotel, og har siden 1990 været medindehaver af Restaurant Beghuset i Dragør. Kim har desuden de seneste 17 år arbejdet intensivt med udvikling af opskrifter til ugeblade og websider for Aller Media. Endelig er Kim manden bag de populære havtorn-bøger og nærer en meget stor passion for det lille sure bær.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.