Havtorn 1

Nordens citron til forretter, hovedretter, desserter og drikke

DKK 249,95

Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange-gule bær et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt med antioxidanter og sunde vitaminer. Alene et enkelt lille bær indeholder lige så meget C-vitamin som en stor citron.

Bærret er den nye superfood, der blev genopdaget i forbindelse med opblomstringen af Nyt Nordisk Køkken, og Havtorn – nordens citron er den første danske kogebog om det lille mirakelbær.

Kim Gravenhorst, køkkenchef og indehaver af Restaurant Beghuset i Dragør, inviterer sammen med den anerkendte madfotograf Jacob Ljørring indenfor i havtornens fascinerende verden. Bogen giver dig 45 lækre opskrifter på at benytte havtorn i maden, og du kommer hele køkkenet rundt. Bærret giver dybde og nuancer i alt fra bagværk og forretter til hovedretter, desserter og sunde drinks.

Bogen fortæller også, hvordan og hvor du plukker bærrene. Du får inspiration til selv at kaste dig ud i at plukke, for intet er mere tilfredsstillende end at bevæge sig ud i naturen og bringe havtornbær med hjem.

Ikke på lager

Info

Titel Havtorn 1
Undertitel Nordens citron til forretter, hovedretter, desserter og drikke
Forfatter Kim Gravenhorst
Fotograf Jacob Ljørring
Sider 184
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2014
ISBN 978-87-92746-69-6

Om forfatter

Kim Gravenhorst

Kim Gravenhorst er uddannet både kok og tjener. Han har gennem årene virket på en række kendte kvalitetsrestauranter som Søllerød Kro, Skovshoved Hotel og Top of Town, SAS Hotel, og har siden 1990 været medindehaver af Restaurant Beghuset i Dragør. Kim har desuden de seneste 17 år arbejdet intensivt med udvikling af opskrifter til ugeblade og websider for Aller Media. Endelig er Kim manden bag de populære havtorn-bøger og nærer en meget stor passion for det lille sure bær.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.