Halloumi

Osten, der vil smelte dit hjerte

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Europa producerer nogle af verdens bedste oste, som langt de fleste både kender og elsker, men én ost har været nærmest kriminelt overset alt for længe. Her er tale om den sprøde grillost fra Cypern, nemlig halloumi. Med denne kogebog er det håbet at inspirere flere til at sætte pris på halloumi, så den kan blive lige så elsket som resten af sine europæiske venner.

Halloumi er i al sin simpelhed en hyldest til osten halloumi og dens ubegrænsede muligheder. Du kan smide den på grillen om sommeren, i ovnen om vinteren eller på panden året rundt. For halloumi – eller ostens bacon, som den bliver kaldt – passer stort set til alle retter, og så snart du smager den, vil dit hjerte med garanti smelte sammen med osten.

Denne bog har samlet en lang række inspirerende halloumiopskrifter, der ikke kræver, at du står i køkkenet i flere timer for at lave en lækker ret. Der er opskrifter på alt fra burgere og salater til danske klassikere og gryderetter – med inspiration fra hele verden. Der er noget til dig, som drømmer om at spise lidt mindre kød, eller til dig, der bare elsker ost.

Velbekomme.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Halloumi
Undertitel Osten, der vil smelte dit hjerte
Forfatter Rasmus Zepernick
Sider 136
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juli 2022
ISBN 978-87-94086-98-1

Om forfatter

Rasmus Zepernick Halloumi Muusmann Forlag

Rasmus Zepernick

Rasmus Zepernick brænder for at dele sin begejstring for halloumi med andre. Derfor er denne bog blevet til. Han har gennem de seneste fire år lavet utallige retter med halloumi som udgangspunkt, og til denne bog har han udvalgt sine absolutte favoritter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.