Hvordan laver man den fuldendte kage – en himmerigsmundfuld, eventyrligt komponeret og en sand fryd for øjet? Vel at mærke uden at være professionel konditor og have adgang til diverse remedier og særlige teknikker. Svaret finder du i denne særlige kagebog.
Bogen arbejder som grundregel med en tre-komponent-formel, som i de fleste tilfælde er alt, hvad en kage behøver for at være fuldendt. Om det er en marcipanbund, æblemousse og ristede mandler, eller om det er kransekage, ganache og karamel, så passer det ind i reglen. Det er nemt at gå til, så alle kan være med, når der skal laves herlige drømmekager.
Mange af bogens kager er i øvrigt glutenfri, hvilket betyder flere nødder, mere marcipan, rigeligt med smør og marengs, så det batter. Prikken over i’et er selvplukkede blomster, urter, friske bær og andet pynt, som giver et naturligt og eventyrligt udtryk.
Læseren bliver holdt i hånden hele vejen fra den perfekte bund til den fuldendt pyntede kage. Hertil kommer teori og tanker bag kagerne og muntre anekdoter, der kan inspirere dig til, hvordan du selv kan udvikle nye kager derhjemme.