Cocktails - Muusmann Forlag

Cocktails

Hr. Urths flydende almanak for hjemmebryggere

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Dette er en bog om cocktails for hjemmebryggere, cocktailentusiaster og andet godtfolk, der holder af en spændende og velsmagende drink.

I bogen får du en række skabeloner og grundopskrifter på cocktails, der benytter køkkenhaven og grønttorvets skiften gennem året. Vi presser juicer og laver kryddersnapse til fire fantastiske sæsonmenuer, og samtidig laver vi snacks og småretter til den lille sult.

Sune Urth er bartender og destillatør og en kæmpe nørd i cocktailenes univers. På madsiden har han fået hjælp af sin bror Asbjørn, der er kok.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Cocktails
Undertitel Hr. Urths flydende almanak for hjemmebryggere
Forfatter Sune Urth
Fotograf Mikkel Vigholt
Sider 201
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2015
ISBN 978-87-93314-39-9

Om forfatter

Sune Urth

Sune Urth er barchef på Restaurant no.2 på Christianshavn i København, hvor han laver nordiske cocktails. Derudover arbejder han på Copenhagen Distillery i Kastrup, hvor han
går og laver alkohol. Har tidligere været på Ruby, en velrenommeret cocktailbar ved Stormbroen i København K, og begyndte i sin tid på Kruts Karport.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.