Bone broth

Den kraftfulde drik, der nærer, opbygger og heler

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Din mormor ved det helt sikkert, og hendes mormor vidste det uden tvivl. Suppe kogt på knogler og ben kan noget helt unikt i forhold til at forebygge og helbrede sygdom, og derudover er det en af naturens allerbedste skønhedseliksirer.

Bone broth indeholder en unik kombination af letoptagelige næringsstoffer som aminosyrer, mineraler og glucosaminer, der ud over at styrke bindevæv, knogler, negle og hud samt immunforsvar også kan bruges ved autoimmune sygdomme, allergier, stress og tarmsygdomme.

Bone broth kan derved noget, som individuelle kosttilskud aldrig vil kunne – den leverer en komplet pakke af næringsstoffer, som hjælper med til at holde dig sund, rask, stærk og smuk livet igennem.

Det handler om oldgammel kulinarisk visdom, som det 20. århundrede fik os til at glemme i Vesten, mens man fx i Østen stadig anerkender bone broths unikke og nærende egenskaber.

Denne lille bog er en kvikguide til enkle, smagfulde opskrifter på alt lige fra basisopskrifter på broth til supper, smoothies, greenies, gryderetter og risotto. Derudover gennemgås de mange helbredssfordele ved bone broth og videnskaben bag.

Bone broth er den første i rækken af bøger om functional foods. Kommende emner i serien: Gurkemeje, Kokosolie, Præbiotika & probiotika og Korsblomstrede grøntsager.

Bogserien: Functional foods
Functional foods er et begreb, der bruges om mange typer fødevarer. I denne nye serie af bøger anvender vi begrebet i betydningen af naturlige fødevarer – dvs. rene, oprindelige og uspolerede af industriel håndtering – som har kendte, sundhedsfremmende egenskaber. Nogle fødevarer har nemlig så ­tydelige ekstra medicinske egenskaber, at vi bevidst bruger dem terapeutisk, dvs. vi ­bruger maden som medicin.

I serien er valgt nogle af de fødevarer, som ikke er så almindelige i den nutidige danske kogetradition, og bøgerne vil byde på lettilgængelige, familievenlige opskrifter, som kan benyttes igen og igen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Bone broth
Undertitel Den kraftfulde drik, der nærer, opbygger og heler
Forfatter Anna Iben Hollensberg, Charlotte Gylling Mortensen, Sandra Pugliese
Fotograf Thomas Hergaard
Sider 128
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2017
ISBN 978-87-93575-00-4

Om forfatter

Anna Iben Hollensberg

Speciallæge i almen medicin og uddannet heilpraktiker i tysk naturmedicinsk metode. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin i især Schweiz, Tyskland og USA og i 2016 certificeret Functional Medicine Clinical Practitioner, som den første danske læge. Hun driver en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er desuden faglig ansvarlig på Heilpraktikerskolen, fagunderviser og en efterspurgt foredragsholder.

Charlotte Gylling Mortensen

Cand.scient. i klinisk ernæring. Hun blev i 2016 certificeret i Functionel Medicine Clinical Practitioner som den første ernæringsfaglige i Danmark og arbejder på Institut for Ortomolekylær Medicin (IOM) i Lyngby. Hendes interesse for ernæring begyndte, da hun arbejdede for FN’s Verdensfødevareprogram i Egypten i 1990’erne. Hun har desuden en MSc i journalistik fra University of Wisconsin, USA.

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.

Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.