Michel Michaud, smagens mester, fortæller levende og intenst om råvarer, kvalitet og sit klassiske køkken. Med en perlerække af sanseoplevelser føres læserne med på en rejse gennem naturen, til havet og i skoven, til producenter og på markeder og ind i køkkenet. Her mødes elementerne i den uendeligt store velsmag, der har kendetegnet Michel Michauds køkken gennem mere end 50 år.
Michel Michaud bragte det franske køkken til Danmark i 1971, da Lene og Sven Grønlykke hentede ham til den nyåbnede Falsled Kro, hvor han blev chef, og alt skulle være fransk. Siden fulgte blandt andre Kong Hans Kælder, Søllerød Kro, Marie Louise og Ruths Hotel på Skagen. I hans sensommer er det gæsterne på det historiske Brøndums Hotel på Skagen, der nu nyder mesterens smagfulde univers.
En samtalebog krydret med Michel Michauds klassiske retter og signaturretter fra et langt liv i gastronomiens verden. Det startede i Cognac og fortsatte i det sydfranske Baskerland, mens hele Michauds voksne liv og karriere hovedsageligt har udspillet sig i Danmark.