Tag dine børn med på fisketur - Muusmann Forlag

Tag dine børn med på fisketur

Blogindlæg firluftsrollinger på fisketur muusmann forlag

Friluftsrollinger på fisketur

Julie Pio Kragelund tager endnu en gang sin familie og læseren med i naturen. I hendes nye bog, Friluftsrollinger på fisketur går turen til vandet, uanset om det er hav, å eller den lokale kanal. Læs med her og få Julies pakkeliste til når du skal med dine børn på fisketur.

 


 

I Danmark er man aldrig langt fra vand, og når foråret endelig er begyndt at vise sig fra sin pæne side, er det om at udnytte det. Beslutter du dig for at tage på fisketur, kan de mindste sagtens være med. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer guider Julie Pio Kragelund dig kærligt gennem hele turen med de små, uanset om du er rutineret fisker, eller knap kan kende forskel på fugl og fisk.

“Fiskeri har ingen alder, og du kan nyde det hele livet og tage det med dig overalt i verden. Det er ikke en kønsopdelt sport, og du behøver ikke være høj eller lav. Det træner din tålmodighed og finmotorik og giver dig viden og indsigt om vores skønne natur.”

Bliv godt rustet til fisketuren

Friluftsrollinger på fisketur er også en guide til de voksne, der måske ikke er så rutinerede med en fiskestang.
Her er kapitler om de forskellige typer udstyr, man skal have med på fisketur, hvor og hvornår man kan fiske, samt hvilke typer fisk, du kan forvente at møde. Desuden er der rådgivning om regler, sikkerhed, og tips fra andre fiske-forældre, så du er rustet til at have dine børn på fisketur.

At fiske med børn handler også om at have en positiv indstilling. Tingene har det med at foregå i et anderledes tempo, når de små er med, og derfor er det vigtigt at have tålmodighed og et åbent mindset med på tur. Vær forberedt på, at fisketuren kan udvikle sig i alle mulige retninger, når noget andet pludselig er mere interessant. Grib chancen for at fiske i byernes kanaler eller ved den lokale mole. Du lærer endda at snitte din egen fiskepind, så du er forberedt til de mest spontane fisketure.

Pakkeliste til fisketur med de små:

  • Fiskegrej. Noget af det vigtigste at have med på fisketur er fiskestænger, fangstnet, madding og et multitool. Der findes masser udstyr til fiskning, og du kan få vejledning hos din lokale grejforhandler eller online.
  • Passende tøj. Det er vigtigt at klæde sig efter vejret, så man hverken bliver for varm eller for kold, men når man skal ud og fiske, er det også vigtigt ikke at blive for våd. Husk derfor både waders, gummistøvler og skiftetøj til hvis man alligevel er uheldig.
  • Proviant. Det er aldrig sjovt at gå ned på energi. Hav en god frokost med og nogle snacks, så ingen går kold midt i søen.
  • Praktisk udstyr. Førstehjælpskit, kamera, solbriller og en foldestol – den slags ting, som er nemme at glemme, men som man ærgrer sig over ikke at have med. Husk også ting som en kniv og et skærebræt, hvis I planlægger at spise jeres fangst.

Se den fulde liste i Friluftsrollinger på fisketur.

Naturoplevelser for hele familien

Julie Pio Kragelund er aktiv friluftsmor til tre drenge. Hun tager sine børn med ud for at lære dem om naturen, styrke dem fysisk og psykisk, og for at give dem mulighed for at træde ud af dagligdagens trummerum. Friluftsrollinger på fisketur er den tredje bog, hvor hun deler sine erfaringer og hjælper andre familier med at få glæde af naturen.

 

Blogindlæg friluftsrollinger muusmann forlag

Friluftsrollinger er et kærligt skub og inspiration til familier, der vil have deres små børn med ud. Bogen kommer med råd og vejledninger til børneegnede aktiviteter i Danmark og Skandinavien.

 

 

 

 

Friluftsrollinger de danske nationalparker muusmann forlag

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker fokuserer på de fem nationalparker i Danmark. Med denne bog kan I planlægge aktiviteter til børn i alle aldre.

 

 

 

 

 


Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne Hjerter

Updating…
  • Ingen varer i kurven.