Adventsgaver – 4 bognyheder til julemåneden

Mangler du (eller nissen) idéer til adventsgaver til dem, du holder af? Hvis du spørger os, er boggaver selvfølgelig de bedste gaver. Her får du 4 bognyheder, der er som skabt til julens adventsgaver.

 

En smuk kogebog giver ikke blot modtageren en flot gave mellem hænderne. Der følger også mange godgørende timer med fordybelse, inspiration og brugbar viden. En kogebog er derfor et godt bud på en gave, der bringer mange timers glæde, og som bliver husket og værdsat længe.

Her får du vores forslag til 4 nye udgivelser, der passer perfekt til sæsonen, og som derfor vil glæde de fleste.

Hold øje med vores Facebook og Instagram, hvor vi hver uge udlover en bognyhed i en adventskonkurrence. Bare kig efter opslaget med en nisse!


4 bognyheder til julemåneden


 

Bogen om Vanilje Mette Ravn Muusmann Forlag

1. Bogen om vanilje

Den perfekte råvare-bog til julemåneden, hvor vi danskere bruger vaniljen allerflittigst, fx til de elskede vaniljekranse og ris a la manden. Lær om de forskellige typer vanilje, du kan købe i butikkerne. Hvordan du vælger den bedste vanilje. Hvordan du opbevarer en vaniljestang, så den holder eller ligefrem udvikler sin smag. Og meget mere.

Bogen indeholder masser af spændende opskrifter til hele året på kager, salte retter, desserter og drikke af kendte kokke, bagere, kogebogsforfattere og andre madeksperter som for eksempel Maja Vase, Anne Hjernøe, Ditte Ingemann, Louisa Lorang, Torben Bang … og Karen Blixen.

Køb Bogen om vanilje her

 

 


 

Chokoladehåndbogen Trine Juel Clement Muusmann Forlag Chokolade opskrifter

2. Chokoladehåndbogen

I mange familier er fyldt chokolade og hjemmelavet konfekt et must til jul. Med chokoladehåndbogen kan man opgradere sin chokolade-kunnen fra lige netop det niveau, man befinder sig på. Uanset om målet er lave de fineste trøfler eller at blive erfaren amatør-chocolatier á la Bagedysten.

Bogen giver grundlæggende viden om temperering, chokoladetyper, smagssammensætninger og dekorationsteknikker og har mange opskrifter på fyldte chokolader, flødeboller og chokoladedekorationer.

Køb Chokoladehåndbogen her

 

 

 

 


 

Cool cocktails Bo Nygaard Larsen Muusmann Forlag

3. Cool cocktails

Cocktailen er tilbage – og også i de private hjem har vi fået mere gang i mixerkanderne og shakerne. Cool cocktails er boggaven til alle, der gerne vil servere velsmagende cocktails, hvad enten drinksvognen indeholder et mindre klassisk udvalg, eller drømmen er en toptunet hjemmebar, signatur-drinks og cool cocktailparties. Perfekt til nytårsfestligheder og julens mange komsammener.

Bogen præsenterer 60 klassiske og moderne cocktails med opskrifter, der er til at forstå og lette at følge – og alligevel til at imponere gæsterne med. Dertil tips og tricks til udstyret, garnishen, glassene, krydderurterne og isen – og herlige historier om cocktails gennem tiderne.

Køb Cool cocktails her

 

 


 

Grøntsager Theis Bothmann, Anders Kvorning og Malte Gaarde Meyenburg Muusmann Forlag

4. Grøntsager

Denne smukke grundbog i grøn madlavning er sprængfyldt af den grøntsagsinspiration, mange kan savne i de mørke måneder ovenpå jul og nytår.

Bogen indeholder et grøntsagsleksikon med mere end 100 forskellige grøntsager og over 80 forskellige nye og klassiske grøntsagsretter. Dertil en udvidet sæsonkalender, hvor der tages højde for sorter, stadier og dyrkningssteder og udførlige guides til indkøb af grøntsager, og hvad der er godt at have i viktualieskabet.

En gave fuld af grøntsagskærlighed og et must i ethvert køkkenbibliotek.

Køb Grøntsager her

 

 

 


 

Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding.

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

Du får altid 25% på Muusmann Forlags bøger og mange andre fordele med et Grønne hjerter medlemskab. Tilmeld dig her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.