Catrine Saramarie Marcussen: Drømmefødsel, ja tak! - Muusmann Forlag

Catrine Saramarie Marcussen: Drømmefødsel, ja tak!

Gæsteindlæg med Catrine Saramarie Marcussen, forfatter til Bedre graviditet og fødsel med akupressur.

Hvis du spørger en gravid om hvordan hendes drømmefødsel ser ud, så ved jeg med 100 % sikkerhed at hun ikke siger at hun ønsker at blive sat kunstigt i gang, at fødslen gerne skal strække sig over flere døgn med ulidelige smerter, at hun ønsker medicin der kan gå ud over barnet, og at fødslen efter 48 timers smertehelvede ender med et kejsersnit. Ligeså lidt som hun ønsker at bruge graviditeten på at gå og være virkelig angst, og hendes mand usikker på hans rolle, om han overhovedet HAR en rolle i det (kvinde) cirkus?

Men de fleste lader det være op til skæbnen og venter og ser hvad der dukker op. Hvilket jo i og for sig ikke er dumt eller ufornuftigt. Men hvad de færreste gravide ved, er at man kan bruge akupunktur til at få en god fødsel. Selv uden at hyre en akupunktør til at deltage i løjerne på selve fødselsdagen.

 


 

Akupunktur= nåle?

Du kender nok ordet akupunktur? Aku betyder nål og punktur betyder at stikke. Allerede her er nogle stået af, fordi de har erfaring for at blodprøver, vacciner mv gør NAS. Og så forestil dig lige 8 af dem. Nej tak. Men i 99 ud af 100 tilfælde, handler det om uvidenhed. Der er jo ingen der har fortalt andet!

 

En akupunkturnål er virkelig tynd (0,20mm tyk) og ekstrem skarp, og der føles et lille bitte minimalt prik, det er det hele. Og hvad endnu færre ved er, at man kan trykke på de selv samme punkter og få den samme hjælp.

 

Så der er alt mulig god grund til at læse videre. For du behøver ikke engang bestille en tid og fragte dig hen på klinikken, for at få glæde af alt det som akupunktur kan. Du kan trykke på aku punkterne og vupti, så skifter behandlingen navn fra akupunktur til akupressur – at trykke i et punkt!

 

 

Fordelen her er at du kan give dig selv eller få behandling på den måde hver dag. I lærer punkterne at kende og de er lige så velegnede at bruge under og efter en fødsel, som inden.

 

Men er aku behandlinger ikke mest noget med smertelindring? Det er det OGSÅ. Der er punkter der lindrer, som en epiduralblokade, ved at smertedæmpe mellemkødet. Men aku kan virkelig meget mere. Husk på at det er hele det østlige verdenshjørnes primære medicin i tusindvis af år. Længe før medicin som vi kender det, blev opfundet. Flere tusinde år før. Og der er blevet født masser af dejlige verdensborgere med naturlige metoder.

 

Så I kan hente forslag til punkter der ved at blive stimuleret jævnligt fra uge 37 vil hjælpe med:

 • At blødgøre livmodermunden så fødslen går i gang af sig selv
 • At stimulere livmoderens sammentrækninger til at blive til effektive veer
 • At skubbe fødslen fremad hvis den går i stå
 • At berolige en kvinde der har svært ved at være i situationen
 • At dæmpe blodtrykket hvis det er for højt
 • At frigive en moderkage der sidder fast
 • At give energi til processen

 

I dagene efter fødslen kan aku tryk bruges til at:

 • Få såret i livmoderen til at hele
 • Få amningen i gang
 • Mindske underlivssmerter
 • Mindske brystsmerter, også brystbetændelse
 • Give ro og energi

 

Men du skal jo lære hvor der skal stimuleres. Derfor skal du læse bogen Bedre graviditet og fødsel med akupressur. Og som undertitlen siger ”Alle kan lære det”!

 

 


 

 

Psst! Vidste du at medlemmer af vores kundeklub Grønne hjerter får 25% på alle bøger? Det betyder, at medlemmer kan købe Bedre graviditet og fødsel med akupressur for kun 97,46,- (du sparer 32,49!)

 

Der er mange andre gode grunde til at melde sig ind i Grønne hjerter-medlemsklubben.

Medlemmer har adgang til en lang række spændende events med vores dygtige forfattere og andre grønne ildsjæle. Derudover får du rabatkoder til en række bæredygtige danske virksomheder, ligesom du får Muusmann Forlags bøger til 25% samt månedens bøger til 50%.

Medlemsskabet koster kun 29,-/måned uden binding, og med de mange lækre medlemstilbud, bliver pengene hurtigt tjent hjem.

Klik her for at melde dig ind!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
 • Ingen varer i kurven.