3 bøger om bæredygtige aktiviteter | Muusmann Forlag

3 bøger med bæredygtige aktiviteter for dig og familien i vinterferien

3 bøger med bæredygtige aktiviteter for dig og din familie i vinterferien, Muusmann Forlag

Her får du 3 bud på bøger, der kan inspirere til bæredygtige og grønne aktiviteter for dig og familien i vinterferien.
Få inspiration til årstidens bedste udflugter, årstidens bedste klimakløgtige kager og moderne genbrug med syprojekter af genbrugsmaterialer.
Bliv guidet til både små og store eventyr i det fri og hyggelige indendørs aktiviteter, når vejret ikke er med os.

 

Klimakløgtigt kagekalas Jasmin Gabay Muusmann Forlag

Klimakløgtig kagekalas

Det danske vintervejr er som altid omskifteligt. Men hvis uheldet er ude, og regnen falder, hvorfor så ikke have det hyggeligt i køkkenet? Bagning er sjovt for både børn og voksne, og hvem elsker ikke kage?

Men kagebagning og bæredygtighed går dog ikke altid hånd i hånd. Statistikker over den høje CO2-udledning og det store madspild kan give selv den sødeste kage en bitter eftersmag.

Men frygt ikke, i Klimakløgtig Kagekalas viser Jasmin Gabay dig vejen til et grønnere dessertkøkken. Opskrifterne er inddelt efter årets 12 måneder med fokus på årstiderne. Du kan derfor nemt finde opskrifter, der passer perfekt til februar og de råvarer, der er i sæson.

Køb Klimakløgtig kagekalas her


Moderne genbrug Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt Tina Benfeldt Levring Muusmann Forlag Sy tasker af genbrug

Moderne genbrug

Vinterferien er et fantastisk tidspunkt til at starte nye projekter. Og hvorfor ikke koble kreativiteten med den klimavenlige indstilling?

I Moderne genbrug viser Tina Benfeldt Levring dig, hvordan du nemt kan sy dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt. Det er faktisk nemmere, end man lige tror. Og så er resultatet både bæredygtigt og unikt!

Bogen indeholder opskrifter og syvejledning på forskellige former for tasker, og der findes et stort afsnit med recycling, hvor alt er syet i eller sammen med genbrugsmaterialer. Det kan være alt fra babysengetøj, 60 år gamle broderier til kjoler fra 70’erne. Det ‘gamle’ får et helt nyt liv i samspil med moderne design. Endelig er der et afsnit med fem opskrifter på ting, man kan lave af fraklippet stof.

Køb Moderne genbrug her


Hverdagseventyr Friluftsliv og eventyr året rundt Mette Arleth Muusmann Forlag

Hverdagseventyr

Længes du efter at komme ud i naturen og få nogle grønne oplevelser denne vinterferie? For mange kan en tur i det fri virke lidt overvældende. Bare planlægningen og pakningen kan slå en ud af kurs.

I Hverdagseventyr viser Mette Arleth dig, hvordan du inden for rammerne af en almindelig hverdag kan finde eventyr i mikroformat lige uden for døren. Bogen præsenterer en række temaer for hverdagseventyr. Det omfatter overnatning i det fri, vandreture, cykelture, kanosejlads, mad på bål, skattejagt, sankning af mad i naturen og meget mere. Bogen fortæller dig endda om årstidernes muligheder, så du kan få dig det perfekte vinterferieeventyr.

Køb Hverdagseventyr her

 


 

Grønne Hjerter-medlemmer får rabatkoder til en række bæredygtige danske virksomheder, ligesom du som medlem får Muusmann Forlags bøger til 25% samt månedens bøger til 50%. Læs mere her

 

Grønne hjerter medlemskab, meld dig ind her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.