Ro og varme til din vintersnue | te, supper, bone broth | Muusmann Forlag

Ro og varme til din vintersnue – te, grønne supper og bone broth

Ro og varme til din vintersnue, 3 bøger om te, supper og bone broth, Muusmann Forlag

Vinteren er over os. Host og nys er alle vegne, og vores hals kan måske trænge til noget varmt. Hvis ikke for at dulme smerterne, så for at komme det i forkøbet. Her får du 3 titler om te, grønne supper og bone broth, der kan hjælpe dig med at få ro og varme.

1. Et liv med te – vejen til ro og hvile

Varme til din vintersnue, Et liv med te, Muusmann Forlag

I Et liv med te vil du opleve et personligt og dybdegående møde med den ældgamle tradition, der i østen kaldes chadao, ‘teens vej’. Foruden at få en praktisk fornemmelse for tebrygning og dens værktøjer, reflekterer bogen også over, hvordan te kan bruges som element til at udvikle et roligt og oprigtigt sindelag.

Te har sine filosofiske rødder i zen-buddhismen og taoismen, og derfra kommer forbindelsen mellem meditation og te. Teen er derfor også vejen til ro og hvile, hvilket er perfekt til dig der har brug for at bekæmpe en vinterforkølelse.

Et liv med te Tebrygning og kunsten at fordybe sig Marcus Udsen Grandjean Muusmann Forlag

Køb Et liv med te her

2. Simple supper – boost dit immunforsvar med mere grønt

Rødbedesuppe, varme til din vintersnue, Simple supper, Muusmann Forlag

Supper er også perfekte til at lindre eller forebygge vintersnuen. Bogen Simple supper er for alle, der drømmer om mere grønt og mindre stress i én og samme mundfuld. Og for dig, der ønsker at tømme grøntsagsskuffen og få flere plantebaserede måltider på menuen – uden at vælte budgettet eller gå på kompromis med smag og kvalitet.

Bogen indeholder flere end 100 opskrifter på lækre plantebaserede supper, toppings og tilbehør. Forfatter Catherine Daverne er udlært kok fra Kong Hans Kælder og har en fortid på flere forskellige Michelinrestauranter. Som ildsjæl, iværksætter og mor til to ved hun, hvordan det føles, når madlavning går fra at være kærlig omsorg til at blive en drænende tidsrøver. Derfor er det retter der er overskuelige at lave, selv når energien er lav.

Simple supper Plantebaserede opskrifter, toppings & tilbehør Catherine Daverne Muusmann Forlag

Køb Simple supper her

3. Bone broth – gør som din mormor

Varme til din vintersnue, minestrone med bone broth, Muusmann Forlag

Din mormor ved det sikkert, og hendes mormor vidste det uden tvivl. Suppe kogt på knogler og ben – også kaldet bone broth – kan noget helt unikt i forhold til at forebygge og helbrede sygdom, og derudover er det en af naturens allerbedste skønhedseliksirer. Bone broth sælges da også færdiglavet, både i flydende form og i pulver- og pilleform, sommetider benævnt som collagenpulver. Men hvorfor ikke gøre som din mormor og lave din egen? Det er både nemt, økonomisk og mere bæredygtigt.

I den lille bog Bone broth får du en kvikguide til enkle, smagfulde opskrifter på alt lige fra basisopskrifter på broth til supper, smoothies, greenies, gryderetter og risotto. Du får også baggrundsviden om de mange helbredssfordele ved bone broth og videnskaben bag.

Bone broth Den kraftfulde drik, der nærer, opbygger og heler Anna Iben Hollensberg, Charlotte Gylling Mortensen, Sandra Pugliese Muusmann Forlag

Køb Bone Broth her


Grønne hjerter Muusmann Forlags medlemsklub

Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding.

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

Du får altid 25% på Muusmann Forlags bøger og mange andre fordele med et Grønne hjerter medlemskab. Tilmeld dig her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.