Ro og varme til din vintersnue

 

Vinteren er over os. Host og nys er alle vegne og vores hals kan måske trænge til noget varmt. Hvis ikke for at dulme smerterne, så for at komme det i forkøbet. De to nye titler Et liv med te og Simple supper er de perfekte bøger til denne tid.

 

I Et liv med te vil du opleve et personligt og dybdegående møde med den ældgamle tradition, der i østen kaldes chadao, ‘teens vej’. Foruden at få en praktisk fornemmelse for tebrygning og værktøjerne til at navigere i denne komplekse proces, giver bogen også refleksioner omkring, hvordan te kan bruges som element til at udvikle og forfine et roligt og oprigtigt sindelag. Te har sine filosofiske rødder i zen-buddhismen og taoismen, og det vil være dette udgangspunkt, der ligger til grundlag for forbindelsen mellem meditation og te. Teen derfor også vejen til ro og hvile, hvilket er perfekt til dig der har brug for at bekæmpe en vinterforkølelse.

 

Supper er også perfekte til vintersnuen. Bogen Simple supper er for alle, der drømmer om mere grønt og mindre stress i én og samme mundfuld. Og for dig, der ønsker at tømme grøntsagsskuffen og få flere plantebaserede måltider på menuen – uden at vælte budgettet eller gå på kompromis med smag og kvalitet. Med mere grønt booster du også dit immunforsvar, så den har mere energi til at bekæmpe hvad der er i kroppen eller kan komme. Bogen indeholder flere end 100 opskrifter på lækre plantebaserede supper, toppings og tilbehør, tips til grønne kostvaner og oplysning om basal ernæring. Forfatter Catherine Daverne er udlært kok fra Kong Hans Kælder og har en fortid på flere forskellige michelinrestauranter. Som ildsjæl, iværksætter og mor til to ved hun, hvordan det føles, når madlavning går fra at være kærlig omsorg til at blive en drænende tidsrøver. Derfor er det retter der er overskuelige at lave, selv når energien er lav.

 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.