Boost din start på året

 

 

For alt for mange betyder januar en hård og specifik kur, for et hurtigt vægttab efter julen og den ekstra sul der er kommet på vores kroppe ovenpå den fede julemad. Læs mere om hvorfor netop slankekure ikke er vejen frem i spisepsykologi-coach Jette Uhres Slip slankekursmentaliteten. På den måde kan du få et mere balanceret forhold til mad og din vægt, som holder på længere sigt.

 

 

Du kan også forsøge dig med 8 ugers livsstilsændring, hvor du kan få redskaber til gennem kosten at dæmpe inflammation, mindske gener og symptomer, styrke fordøjelsen og få mere energi i din hverdag.

Din fordøjelse skal være en fornøjelse, intet mindre! Fordøjelsen er helt afgørende for, om du får næringsstoffer og energi ud af den mad, du spiser. Derfor vil en del af bogen omhandle, hvorledes du gennem kosten kan optimere din fordøjelse, dels gennem en eliminationsdiæt og dels via praktiske fif til at stimulere og toptune din fordøjelse. En optimal fordøjelse støtter din krop hele vejen rundt og gavner alle.

Med bogen får du:
– Uge for uge et program, der motiverer og guider dig igennem øvelser og ­opskrifter
– 3 ugers kostplan med dertilhørende smagfulde opskrifter
– Registreringsskemaer: symptom-, kostregistrerings-, mål-, vægt-, provo­kations- og ­refleksionskema
– En masse viden om fordøjelsen, immunforsvaret, inflammation og anti­inflammatorisk kost.

Igennem de seneste fire år har adskillige kursister gennemgået 8 ugers forvandling i Pernille Kruses klinik. Hør om fem personers forløb i bogen, hvor de ikke bare halverer deres symptomer, men også får et liv med mere overskud, bedre søvn og mere energi.

 


 

Er du klar til at booste din start på 2022? 

Såfremt du er Grønne hjerter-medlem, så kan du få disse titler til 50% – og hvis ikke, så kan du nå at blive det! Der er masser af penge at spare og flere gode fordele i form af grønne events og rabatkoder ved grønne virksomheder.

 


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.