Pudderpower

Tove er træt af sit kiksede navn, sit leverpostejfarvede hår, sine bumser, sine håbløse forældre, sin minus A-skål i bh, sin uperfekte og eneste veninde Nova, sin naturinteresserede storebror og sin stamtavleløse hund. Det hele er fuldstændig håbløst. Men en dag får hun en ‘once in a lifetime’ chance for at ændre sit liv.

DKK169.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-86-3 Kategori:

Info

Titel

Pudderpower

Undertitel

If you can't join them, beat them

Forfatter

Charlotte Thorhauge og Betina Hundebøll

Sider

271

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Juli 2016

ISBN

978-87-93314-86-3

Om forfatter

Betina Hundebøll

Betina Hundebøll

Betina Hundebøll arbejder tæt sammen med sin tvillingesøster, Charlotte Thorhauge. De er begge sygeplejersker og interesserer sig for børns og børnefamiliers sundhed og trivsel. Sammen har de udgivet kogebogen Ønskebørns yndlingsretter – Kys kræsenhed farvel samt en serie sjove, men også seriøse bøger til børn fra 9-13 år, LOL, og bogen Pudderpower, som alle rammer præcist ned i de udfordringer, tanker og bekymringer, man har som præteenager. Seneste udgivelser er historierne om Konrad og Katinka til de 3-5-årige. Betina er desuden forfatter til en børnekrimitriologi, som Charlotte har illustreret forsiderne til.

Charlotte Thorhauge

Charlotte Thorhauge

Charlotte Thorhauge arbejder tæt sammen med sin tvillingesøster, Betina Hundebøll. De er begge sygeplejersker og interesserer sig for børns og børnefamiliers sundhed og trivsel. Sammen har de udgivet kogebogen Ønskebørns yndlingsretter – Kys kræsenhed farvel samt en serie sjove, men også seriøse bøger til børn fra 9-13 år, LOL, og Pudderpower, som allerammer præcist ned i de udfordringer, tanker og bekymringer, man har som præteenager. Seneste udgivelser er tre bøger om Konrad og Katinka for de 3-5-årige.Charlotte har desuden illustreret forsiderne til en børnekrimitrilogi skrevet af Betina.

Tove er træt af sit kiksede navn, sit leverpostejfarvede hår, sine bumser, sine håbløse forældre, sin minus A-skål i bh, sin uperfekte og eneste veninde Nova, sin naturinteresserede storebror og sin stamtavleløse hund. Det hele er fuldstændig håbløst.

Men en dag får hun en ‘once in a lifetime’ chance for at ændre sit liv, slippe ud af rollen som skolens næstmest utjekkede pige, starte på en frisk og blive ikke bare en af de perfekte, fejlfri piger, men DEN mest perfekte, fejlfri pige.

Store mængder pudder, lipgloss, blonde hair extensions og timer foran spejlet gør hende til den supermodel og diva, som hun altid har fantaseret om at være.
Med ét er det hende, alle ser op til, hende som alle vil være som, hende alle lytter til, hende som sætter modetrenden, hende som kommer på date, og hende som får muligheden for at score skolens eftertragtede godsejersøn og mesterkysser – og endelig får hun chancen for sit første kys.

Tove er begejstret og tæt på lykkelig, for alt går efter planen. Men midt i succesen indhenter fortiden hende på flere uventede måder …

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.