Japansk bagværk - Muusmann Forlag

Japansk bagværk

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Japansk bagværk forener det bedste af asiatisk, europæisk og amerikansk bagekunst. Her findes utrolige konsistenser – let og luftigt, cremet og sejt – og sofistikerede smagssammensætninger fra matcha til kirsebærblomst, og ikke mindst et arsenal af teknikker og tricks, som åbner en ny verden for den nysgerrige hjemmebager.

Den erfarne japanske konditor Ai Ventura, som er bosat i Sverige, præsenterer læseren for en ny tankegang omkring så grundlæggende elementer som at piske flødeskum eller lave en tærtebund. De henved 40 opskrifter er inddelt i tre grupper: Wagashi er det traditionelle japanske bagværk, yogashi er bagværk inspireret fra Vesten, og kashipan er delikate japanske hvedebrød. Desuden stifter vi bekendtskab med japanske bageingredienser som bønnepasta af forskellig slags, rismel, græskar og sødkartofler, og vi får et indblik i den sofistikerede japanske teceremoni.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Japansk bagværk
Forfatter Ai Ventura
Sider 145
Format 190 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2023
ISBN 978-87-94360-19-7

Om forfatter

Ai Ventura - Japansk bagværk - Muusmann Forlag

Ai Ventura

Ai Ventura er uddannet konditor i Japan og har blandt andet drevet sit eget konditori i Tokyo. Siden 2013 har hun levet med sin mand og to døtre i Sverige, hvor hun har stor succes med sin popup-café Bon Aibon.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.