Insekter på menuen

Den nye trend i Europa

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Vi kan ikke fortsætte vores fødevareproduktion som hidtil. Vi er nødt til at tænke i helt nye baner. Insekter er det nye slaraffenland, når først vi har vænnet os til tanken. Belønningen er en mangfoldighed af smag, øget sundhed, fordele for klima og miljø samt bedre samvittighed, hvad angår dyrevelfærd.

Insekter og gastronomi – hvordan kan det hænge sammen? Og hvordan får man den seksbenede ernæring ind i hverdagen? Det er kun en overvindelse i starten. Der er en indlærings- eller tilpasningsperiode, men den varer ikke evigt. Denne bog kan blive dit første skridt på vejen til at møde insekterne.

Bogen går grundigt til værks og kommer rundt om alle aspekter ved at spise insekter. Fra gennemgang af næringsindhold og andre fakta omkring insekter kontra oksekød – til spisevaners udvikling over tid og erfaringer med folks første insektsmagning. Nina Askov alias Buglady undersøger, hvad der rører sig på insektscenen i Danmark, snakker med insektfarmere og restauranter og tager videre ud i Europa til UK, Holland og Belgien, hvor entomofagi (spisning af insekter) er ved at gøre sit indtog.

Endelig bringer hun en række gode opskrifter på diverse retter med indslag af buffalo-orme, voksmøllarver, melorme og græshopper – lige til at indføre hjemme i hverdagskøkkenet.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Insekter på menuen
Undertitel Den nye trend i Europa
Forfatter Nina Askov
Sider 120
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2017
ISBN 978-87-93430-14-3

Om forfatter

Nina Askov

Nina Askov er mastercoach og psykoterapeut. Derudover har hun en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.