En nytænkende og hammerlækker dessert, som absolut skal prøves!
Ingredienser (4 personer)
4 fladbrød eller
tortillas
4 spsk smør
2 dl mascarpone
4 æbler
2 tsk kanel
4 spsk rørsukker
3 spsk æblegelé (se
opskrift på side 111)
1 spsk hakket
rosmarin
50 g mandelflager
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør hvert fladbrød med smør og herefter med mascarpone.
Skyl æbler og skær dem i fine, tynde skiver på en mandolin. Fordel æbleskiverne helt tæt på fladbrødene. Bland kanel og rørsukker sammen. Drys med kanelsukker.
Smelt æblegelé i en kasserolle. Pensl pizzaerne med den smeltede gelé. Drys med hakket rosmarin og mandelflager. Bag pizzaerne sprøde i 15-20 minutter midt i ovnen.
Æblepizza som dessert
En nytænkende og hammerlækker dessert, som absolut skal prøves!
Ingredienser (4 personer)
4 fladbrød eller
tortillas
4 spsk smør
2 dl mascarpone
4 æbler
2 tsk kanel
4 spsk rørsukker
3 spsk æblegelé (se
opskrift på side 111)
1 spsk hakket
rosmarin
50 g mandelflager
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør hvert fladbrød med smør og herefter med mascarpone.
Skyl æbler og skær dem i fine, tynde skiver på en mandolin. Fordel æbleskiverne helt tæt på fladbrødene. Bland kanel og rørsukker sammen. Drys med kanelsukker.
Smelt æblegelé i en kasserolle. Pensl pizzaerne med den smeltede gelé. Drys med hakket rosmarin og mandelflager. Bag pizzaerne sprøde i 15-20 minutter midt i ovnen.
Find flere opskrifter i Vild med æbler