Æblepizza som dessert - Muusmann Forlag

Æblepizza som dessert

En nytænkende og hammerlækker dessert, som absolut skal prøves!

 

Ingredienser (4 personer)

4 fladbrød eller

tortillas

4 spsk smør

2 dl mascarpone

4 æbler

2 tsk kanel

4 spsk rørsukker

3 spsk æblegelé (se

opskrift på side 111)

1 spsk hakket

rosmarin

50 g mandelflager

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Smør hvert fladbrød med smør og herefter med mascarpone.

Skyl æbler og skær dem i fine, tynde skiver på en mandolin. Fordel æbleskiverne helt tæt på fladbrødene. Bland kanel og rørsukker sammen. Drys med kanelsukker.

Smelt æblegelé i en kasserolle. Pensl pizzaerne med den smeltede gelé. Drys med hakket rosmarin og mandelflager. Bag pizzaerne sprøde i 15-20 minutter midt i ovnen.

 

Find flere opskrifter i Vild med æbler 

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.