3 sommertips til sund hud - Muusmann Forlag

3 sommertips til sund hud

3 sommertips til sund hud - sund hud nu - muusmann forlag

3 sommertips til sund hud ☀️

Forfatter og biopat Shirley Slaney Maisted giver her sine 3 bedste sommertips til sund hud.

Shirley er forfatter til Sund hud nu, en bog der kan hjælpe dig med at forstå din hud og komme af med hudproblemer én gang for alle.

 


 

I de solrige måneder er det ekstra vigtigt at passe godt på sin hud. Læs med her for at få ekspert Shirley Slaney Maisteds 3 tips til sund hud om sommeren:

 

1. Sørg for, at du og din hud er godt hydreret i varmen

Ønsker du, at din hud ligner en spændstig vindrue eller en indsunket rosin?

Væske er utroligt vigtigt for en sund og spændstig ud. Føler du, at du drikker nok, men bliver ved med at være tørstig, eller føler at væsken ikke bliver optaget godt nok? Så skal du tilføre nogle elektrolytter. De sørger for, at væsken bliver optaget af kroppen (og i huden) og ikke blot bliver skyllet ud. Kokosvand er f.eks. rig på elektrolytter.

 

2. SOLCREME, SOLCREME, SOLCREME!

Bliv ved med at søge, indtil du finder solcremen, der passer bedst til DIN hud.

Mange oplever at slå ud med urenheder af solcreme. Det kan både være af indholdstofferne, samt det der kommes i for at opnå den solfiltrende effekt. Led indtil du finder den, der er bedst for din hud. (Jeg ville ønske man kunne få små prøver inden man forkøber sig – men det er desværre ikke lykkedes mig at finde.)

 

3. Nyd sommeren uden dårlig samvittighed

Spis og drik det, du har lyst til uden dårlig samvittighed. Det er så kort tid, vi har sol, varme og lyse nætter, og det skal udnyttes og nydes. Det er vigtig at du spiser det du har lyst til med en følelse af nydelse og glæde.

Dårlig samvittighed og skam gør, at hele dit system tror, at det er noget farlig, du er ved at indtage. Det gør intet godt for hverken fordøjelse eller hud. Du og din hud udstråler mere og bedre når du er glad og i balance. (Kom bare tilbage til dine gode og sunde vaner, når du kan.)

 


 

Få styr på hudproblemerne

Sund hud nu Shirley Slaney Maisted Muusmann Forlag

 

Din hud er ikke dårlig, problematisk, håbløs eller grim. Den beskytter dig og er dit første forsvar. Den er dit største og eneste synlige organ. Og den er barrieren mellem dit indre og dit ydre. Derfor kommer den ofte til at sladre om, hvad der foregår inde i dig. Hvis der er mangler eller ubalancer i din krop, vil huden i mange tilfælde forsøge at gøre dig opmærksom på det.

Bogen Sund hud nu  gør dig klogere på din hud, og på hvordan dens budskaber skal oversættes. Du kan læse mere mere om bogen HER.

 

Udover at være forfatter er Shirley Slaney Maisted indehaver af og behandler hos Sund Hud Nu – et holistisk skønheds- og wellnessunivers i Nyhavn og online. Hun er uddannet biopat, har læst anatomi og fysiologi med særligt fokus på huden og er et anerkendt navn inden for sit felt. I 2016 blev Shirley nomineret af Danish Beauty Award som Årets Ildsjæl for sin passion for at hjælpe med hudproblemer. Læs mere på www.sundhud.nu og på Instagramprofilen healthyskin_sundhud.

 

 


 

Grønne Hjerter

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.