Et langt liv med styrke, glæde og overskud

Gæsteindlæg med Annie Stahel, forfatter til Træningsbog for voksne kvinder – nye muligheder for udvikling, motion og selvomsorg.

Det kan være svært at komme i gang med at træne – og det bliver kun sværere med alderen. Men heldigvis hjælper Annie Stahel dig gerne på vej! Det er nemlig aldrig for sent at komme i gang og alle fortjener at leve et langt liv med styrke, glæde og overskud.

 


 

Hvis du oplever, at det bliver sværere og sværere at holde dig i form i dine voksenår, specielt når børnepasningen er overstået og overgangsalderen er en realitet – så skal du vide, at der stadig er masser af muligheder!

 

Du kan forbedre dit liv, dit helbred, din styrke og få ny energi, uanset hvor på aktivitets- og aldersskalaen du end måtte befinde dig.

 

Og med hensyn til din alder, så er der formentlig nogle overraskelser i vente. De færreste af os har nok forstået helt præcist, hvor vild en befolkningsudvikling, der er i gang i Danmark, og hvor gamle vi kvinder egentlig kan forvente at blive. En stor del af os voksne kvinder vil nå at blive 90 år – og endda mere. Det nytter altså ikke, at vi sætter os med hænderne i skødet som 50- eller 60-årige – vi er nødt til at indse, at vi skal holde os friske, sunde og stærke i mange år. Så kan vi til gengæld nyde de næste mange år, indtil vi bliver 90 år – og det endda i god form og med stor livsglæde.

 

Du skal vide, at det ikke er varm luft, når man siger, at det aldrig er for sent. Der er lavet utallige undersøgelser, som gang på gang dokumenterer de gode nyheder, der ikke kan siges for tit:

 

  • Du kan forbedre din fysiske form, din kost og din livsstil UANSET hvor gammel du er
  • Det er ALDRIG for sent at gå i gang
  • Der er ALTID gevinster knyttet til fysisk aktivitet og til en forbedret livsstil

 

Dén investering du foretager med din krop, kommer tilbage til dig med positive gevinster. Og med overskud!

 

 

Udover at Træningsbog for voksne kvinder forklarer, hvad der skal til for at holde sig i form, og hvorfor det er en frygtelig dårlig idé at gå i stå rent kropsligt, så er der også nogle forklarende afsnit med information om træning.  Og uden at du bliver påduttet bestemte former for træning eller motion, så kan du blive klogere på forskellen mellem styrketræning og konditionstræning. Og hvorfor vi ikke kan undvære nogle af dem, når vi kommer over på den anden side af menopausen. Du vil også opdage, at man kan træne sin balance, næsten uanset hvor dårlig den er i dag.

 

Jeg hjælper dig med at få styr på dine personlige motivationsfaktorer for at leve sundt med god kost og motion. Og du får gode fif til din kost og hvordan du eksempelvis kan forholde dig til protein og sikre, at kulturen i dit tarmsystem holder sig sund.

 

Hvis du har brug for et skud energi, livsglæde og overskud, så skal du vide, at det er en bog, der hos læserne har rigtigt mange æselører og bogmærker – folk genbesøger simpelthen bestemte kapitler og afsnit for at få en ny portion inspiration, energi og handlekraft.

 

Hvis nye muligheder for udvikling, motion og selvomsorg er en bold, du gerne vil gribe, så kan du få bogen til kun 249,95 kr.

 

 

– Annie Stahel

 


 

Psst! Vidste du at medlemmer af vores kundeklub Grønne hjerter får 25% på alle bøger? Det betyder, at medlemmer kan købe Træningsbog for voksne kvinder til kun 187,46,-

 

Der er mange andre gode grunde til at melde sig ind i Grønne hjerter-medlemsklubben.

Medlemmer har adgang til en lang række spændende events med vores dygtige forfattere og andre grønne ildsjæle. Derudover får du rabatkoder til en række bæredygtige danske virksomheder, ligesom du får Muusmann Forlags bøger til 25% samt månedens bøger til 50%.

Medlemsskabet koster kun 29,-/måned uden binding, og med de mange lækre medlemstilbud, bliver pengene hurtigt tjent hjem.

Klik her for at melde dig ind!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.