Venindemad er hjertevarme og omsorg - Muusmann Forlag

Venindemad er hjertevarme og omsorg

 

Gæsteindlæg med Julie Karla, forfatter til den nye bog Venindemad.

Er der noget bedre end at bruge tid med dem, man holder af? I disse travle tider, er det ekstra vigtigt at sætte farten ned og gøre noget godt for sine nærmeste. Det fortæller Julie Karla mere om her. Hun mener nemlig at venindemad er både hjertevarme og omsorg. Så læs med her for at lære mere om, hvordan du kan sprede kærligheden gennem mad.

 


 

 

Venindemad er hjertevarme og omsorg. Det er titlen på dette blogindlæg og selve grundstenen i min nye kogebog Venindemad. For dét at servere et lækkert, veltillavet og nærende måltid til sine veninder er for mig et udtryk for, at man holder af dem. At man vil glæde sine veninder og få dem til at føle sig som noget helt særligt.

 

Jeg elsker at lave mad til mine veninder. Og det er lige fra planlægningen af menuen til at købe ind og stå i køkkenet. Og jeg får tifoldigt igen, for der findes ikke noget bedre end at nyde et lækkert måltid i sine veninders selskab. Hvem har ikke prøvet at gå hjem fra en middag i veninders selskab helt opløftet af grin, latter og gode snakke?!

 

Men at vise omsorg gennem mad behøver ikke at være en 3-retters menu, man har brugt flere timer på, det kan også være en pose boller foran hoveddøren. Sidstnævnte har jeg gjort et par gange, når mine veninder fx er blevet mødre. Jeg ved selv som mor til 2 små drenge, at en pose hjemmebagte boller, når man er limet fast til sofaen med amme-baby er vidunderligt.

 

Oplever ens veninder en hård tid fx sorg eller stress, hvor den måske kun har stået på take away lang tid, så kan en hjemmelavet lasagne altså også gøre underværker. Så simpel hjemmelavet mad kan være lige så godt som en 3-retters menu. Hver ting til sin tid.

 

 

Inspiration til mange flere hyggestunder med veninderne

 

I en travl hverdag kan det være svært altid at få set sine veninder nok. Det kender jeg selv som mor i en børnefamilie. Men til gengæld er der ikke noget, jeg glæder mig mere til end, når der så er lagt venindedage i kalenderen. For der forsvinder tiden bare, når man sidder og hygger sig med pigerne. Og man bliver fyldt op med energi og varme.

 

Det er netop sådanne stunder, jeg håber at kunne inspirere til med min kogebog. Endnu flere hyggestunder, hvor tiden bare flyver afsted.

 

Og udover at give inspiration til maden til en skøn brunch, en frokost eller middag, så giver jeg også bud på, hvordan du fejrer dine veninder, når de står overfor store livsbegivenheder. Derfor er der både opskrifter til polterabend, babyshower og surprise-fødselsdag.

 

Venindemad er altså bogen, du kan slå op i, når venindeskabet skal hyldes. For det fortjener det.

 

 

– Julie Karla

 


 

Lyder Venindemad som noget for dig, så kan du få bogen til kun 187,46,- som Grønne Hjerter-medlem (du sparer 62,49,-)!

Medlemmer har adgang til en lang række spændende events med vores dygtige forfattere og andre grønne ildsjæle. Derudover får du rabatkoder til en række bæredygtige danske virksomheder, ligesom du får Muusmann Forlags bøger til 25% samt månedens bøger til 50%. Meld dig ind her.

 

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.