Vejen til bæredygtig hudpleje med Dragör Skincare - Muusmann Forlag

Vejen til bæredygtig hudpleje med Dragör Skincare

Hos Muusmann går vi meget op i bæredygtighed og at ønsker at sætte fokus på den grønne dagsorden. I den forbindele elsker vi at kaste lys over andre virksomheder, der gør et fantastisk arbejde for at skabe en grønnere verden. Når det kommer til hudpleje, er det et område, hvor man nødigt skal gå op kompromis. Heldigvis viser Dragör Skincare vejen til lækker, bæredygtig og naturlig hudpleje.

Læs med her for at lære mere om Dragör Skincare, deres fine produkter og deres grønne mission. Vi giver også et bud på videre læsning og et tip til, hvordan du kan få rabat på Dragör Skincare Circular produkterne!


 

Dragör Skincare er ikke et helt almindeligt hudplejemærke. Deres mission er nemlig at blive det hudplejeprodukt i Norden, der passer bedst på miljøet uden at gå på kompromis med effekt og kvalitet. Af den grund er de 100% ærlige om, hvad de putter i deres produkter, hvordan de er fremstillet og hvordan de virker på din hud. Dragör Circular Skincare produkterne består af ansigtscreme, ansigtsolie, rensecreme og en body lotion alle baseret på nordiske olier, som din hud genkender.

Den grønne mission betyder, at de prioriterer økologiske ingredienser, og så kan du ovenikøbet  være sikker på at produkterne er frie for: parabener, syntetiske farvestoffer, parfume, petrokemiske olier eller hormonforstyrrende stoffer. Produkterne er nemlig lavet efter deres grundprincip “less is more”, så de indeholder kun de ingredienser, der er nødvendige for at få lækre produkter, der virker.

Et hurtigt indblik i Gitte Graverholt, virksomhedens grundlægger, gør det tydeligt, hvor disse fantastiske principper kommer fra. Gitte har nemlig mange år bag sig med produktudvikling i fødevarebranchen – og det er en branche, hun mener, hudplejeindustrien burde lære noget af. Fødevarebranchen har nemlig i mange år haft fokus på naturlige og rene produkter, pakket i bæredygtig emballage med tydelig information om, hvad produkterne indeholder, og hvor de kommer fra. De principper hører også hjemme i hudplejebranchen, mener Gitte, da hudplejeprodukter og fødevarer er nært beslægtede.

 

Foto: Dragör Skincare

En cirkulær tankegang:

Dragör Skincares hudplejeprodukter passer på din hud samtidig med, at de passer på miljøet, men hvordan kan det hænge sammen? Svaret er at finde i det, der kaldes en cirkulær tankegang.

Spørger man en økonom, så er cirkulær økonomi “ideen om en industriel produktion drevet af vedvarende energi, hvor de enkelte produkter ved enden af deres livstid, enten indgår i nye processer eller uproblematisk bliver en del af klodens biologiske kredsløb” (Ref. Emil Urhammer, Økologisk økonomi, AAU, DIST 2017). Specifikt for Dragör Skincare betyder det, at de bestræber sig på, at alle resourcer skal være en del af et cirkulært kredsløb, så de kan bruges igen og igen. Det gælder alt fra ingredienserne til emballagen og selve produktionen, så CO2-udledningen nedsættes. Mere præcist så mindsker de klima-aftrykket ved at bruge nordiske ingredienser, lave emballage ud af genanvendte fiskenet og holde produktionen i Danmark, så udledningen gennem transport er minimal.

 

Vil du også “mærk(e) den rene natur forkæle din hud”, som Dragör Skincare siger, så kan du med fordel melde dig ind i vores medlemsklub Grønne Hjerter, for medlemmer får 15% på serien! Medlemmer har også adgang til mange andre spændende tilbud og events, så hvad venter du på? Klik her for at melde dig ind i dag!

 

 


Bud på videre læsning: Vegetabilske olier

 

Lyder det med bæredygtig og naturlig skønhedspleje interessant, og er du glad for DIY, hvorfor så ikke prøve kræfter med at lave dine egne vegetabilske olier? I Vibeke Estrups bog Vegetabilske olier kan du lære, hvordan du kan supplere den skønne hudpleje fra Dragör Skincare med lækre hjemmelavede plejeprodukter. Med olier fremstillet af f.eks. frø, bær og nødder, plus nogle få og enkle redskaber kan du selv lave effektive naturlige produkter til optimal pleje af ansigt, krop og hår uden at gå på kompromis med virkningen.

Bogen kombinerer praktiske opskrifter med teoretisk viden så den er både velegnet til begynderen, der har brug for hjælp til at komme i gang, og til den øvede, der har brug for inspiration og teoretisk viden til enten at sammensætte opskrifter helt fra bunden eller tilpasse eksisterende opskrifter.

 


 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Updating…
  • Ingen varer i kurven.