En (U)hyggelig opskrift til Halloween – Græskar-Crumble

 

Ca. 8 portioner

Crumble

160 g sukker
160 g mel
160 g smør
160 g havregryn
1 æggeblomme

Fyld

500 g Hokkaido græskar i tern (grøn eller orange typer)
2 spsk mel
2 spsk brun farin
1 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker
1 knsp salt

Pynt

1 æble

Fremgangsmåde

Alle crumble ingredienser blandes godt sammen til en sandet, klumpet masse.

Hokkaido græskaret klargøres, skæres i tern og vejes af til 500 g.

Vend ternene i resten af ingredienserne til fyldet og hæld dem i en smurt ovnfast form. Top med crumble og pynt med skiveskåret æble.

Bages ved 180 grader C i ca. 35 minutter.

Server evt. med cremefraice eller flødeskum.

 

 

Find flere opskrifter lige her: Græskar

Updating…
  • Ingen varer i kurven.