Spidskål med rygeostcreme, radiser, ærter og dild

Ingredienser:
½-1 spidskål (afhængigt af størrelse)
300 g nye ærter
1 bundt radiser
en lille håndfuld dild
evt. ærteskud

 

Rygeostcreme:
½ dl rygeost
½ dl cremefraiche 18 %, gerne økologisk
saft af ½ citron
salt og peber

Snit spidskålen fint på f.eks. en mandolin.
Kom den i en rummelig skål. Snit, til du
har en god skålfuld.

 

Rygeostcreme:

Rør rygeost og cremefraiche sammen, og smag til med citronsaft, salt og peber.

Vend rygeostcremen sammen med kålen.

Bælg ærterne, og giv dem et kort opkog i 1-2 minutter. Lad dem dryppe af i en
sigte, og kom dem i salaten.

Vend rundt. Skyl radiserne, skær top og bund af, og snit dem i fine skiver. Kom dem i salaten. Hak dilden groft, og drys den over.
Kan du skaffe ærteskud, er de også fine at pynte med.

Server til stegt kylling eller fisk, gerne røget.

 

Find opskriften og mange flere i KÅL

Updating…
  • Ingen varer i kurven.