Ca. 8 portioner Crumble 160 g sukker 160 g mel 160 g smør 160 g havregryn 1 æggeblomme Fyld 500 g Hokkaido græskar i tern (grøn eller orange typer) 2 spsk mel 2 spsk brun farin 1 tsk kanel 1 tsk vaniljesukker 1 knsp salt Pynt 1 æble Fremgangsmåde Alle crumble ingredienser blandes godt sammen til en sandet, klumpet masse. Hokkaido græskaret klargøres, skæres i tern og vejes af til 500 g. Vend ternene i resten af ingredienserne til fyldet og hæld dem i en smurt ovnfast form. Top med crumble og pynt med skiveskåret æble. Bages ved 180 grader C i ca. 35 minutter. Server evt. med cremefraice eller flødeskum. Find flere opskrifter lige her: Græskar
En (U)hyggelig opskrift til Halloween – Græskar-Crumble
Crumble
Fyld
Pynt
Fremgangsmåde
Alle crumble ingredienser blandes godt sammen til en sandet, klumpet masse.
Hokkaido græskaret klargøres, skæres i tern og vejes af til 500 g.
Vend ternene i resten af ingredienserne til fyldet og hæld dem i en smurt ovnfast form. Top med crumble og pynt med skiveskåret æble.
Bages ved 180 grader C i ca. 35 minutter.
Server evt. med cremefraice eller flødeskum.
Find flere opskrifter lige her: Græskar