Opskrift: Østers med grønne æbler, havesyre og thaibasilikum

 

Østers med grønne æbler, havesyre og thaibasilikum

Læskende, friske og syrlige. Venlig til førstegangssmagere af østers.

 

12 ØSTERS

 

GRØN JUICE

  • 2 Granny Smith-æbler
  • 50 g havesyre
  • 50 g thaibasilikum
  • 3 lime
  • 1 grøn chili
  • 1 bundt brøndkarse
  • salt og sanshopeber
  • honning

Grøn juice kan laves på to måder. Juice æbler med skræl, havesyre og thaibasilikum,
eller blend de tre ting med en smule vand. Hvis du vælger at blende, skal juicen sigtes gennem et klæde.
Pres saften fra en lime 1. Smag til med salt, sanshopeber, limesaft og honning. Sæt på køl.

 

ANRETNING

  • 12 østers
  • 1 grøn chili
  • brøndkarse
  • lime
  • eksta jomfruolivenolie

Skær grøn chili tyndt, og pluk brøndkarseblade. Skær lime 1 kvarter. Hver østers anrettes med 1. spsk. grøn juice,
chili, brøndkarse og 6-7 dråber olivenolie.

NB. Juicen kan laves på alle grønne grøntsager og urter, der indeholder det naturlige farvestof klorofyl.
Hvis du foretrækker din juice stærkere, kan du med fordel juice/blende lidt af den grønne chili med.
Sanshopeber kan erstattes med friskkværnet sort peber.

 

 

Find flere opskrifter lige her: Pink Oyster

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.