Opskrift: Østers med grønne æbler, havesyre og thaibasilikum
Østers med grønne æbler, havesyre og thaibasilikum
Læskende, friske og syrlige. Venlig til førstegangssmagere af østers.
12 ØSTERS
GRØN JUICE
2 Granny Smith-æbler
50 g havesyre
50 g thaibasilikum
3 lime
1 grøn chili
1 bundt brøndkarse
salt og sanshopeber
honning
Grøn juice kan laves på to måder. Juice æbler med skræl, havesyre og thaibasilikum,
eller blend de tre ting med en smule vand. Hvis du vælger at blende, skal juicen sigtes gennem et klæde.
Pres saften fra en lime 1. Smag til med salt, sanshopeber, limesaft og honning. Sæt på køl.
ANRETNING
12 østers
1 grøn chili
brøndkarse
lime
eksta jomfruolivenolie
Skær grøn chili tyndt, og pluk brøndkarseblade. Skær lime 1 kvarter. Hver østers anrettes med 1. spsk. grøn juice,
chili, brøndkarse og 6-7 dråber olivenolie.
NB. Juicen kan laves på alle grønne grøntsager og urter, der indeholder det naturlige farvestof klorofyl.
Hvis du foretrækker din juice stærkere, kan du med fordel juice/blende lidt af den grønne chili med.
Sanshopeber kan erstattes med friskkværnet sort peber.
Opskrift: Østers med grønne æbler, havesyre og thaibasilikum
Østers med grønne æbler, havesyre og thaibasilikum
Læskende, friske og syrlige. Venlig til førstegangssmagere af østers.
12 ØSTERS
GRØN JUICE
Grøn juice kan laves på to måder. Juice æbler med skræl, havesyre og thaibasilikum,
eller blend de tre ting med en smule vand. Hvis du vælger at blende, skal juicen sigtes gennem et klæde.
Pres saften fra en lime 1. Smag til med salt, sanshopeber, limesaft og honning. Sæt på køl.
ANRETNING
Skær grøn chili tyndt, og pluk brøndkarseblade. Skær lime 1 kvarter. Hver østers anrettes med 1. spsk. grøn juice,
chili, brøndkarse og 6-7 dråber olivenolie.
NB. Juicen kan laves på alle grønne grøntsager og urter, der indeholder det naturlige farvestof klorofyl.
Hvis du foretrækker din juice stærkere, kan du med fordel juice/blende lidt af den grønne chili med.
Sanshopeber kan erstattes med friskkværnet sort peber.
Find flere opskrifter lige her: Pink Oyster