Vilje til succes

Lars-Christian Brask har gjort lynkarriere i verdens finanscentre og har stået i spidsen for de største spillere i branchen, men hans hjerte banker også for de svageste. Følg finansmanden, når han fortæller sin historie om, hvordan han har gjort sit liv til en succes, og få gode tips til, hvordan dit liv kan blive opgraderet.

DKK299.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-92746-01-6 Varekategori:

Info

Titel

Vilje til succes

Forfatter

Lars-Christian Brask og Anne Axholm

Sider

276

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Maj 2011

ISBN

978-87-92746-01-6

Om forfatter

Lars-Christian Brask

Lars-Christian Brask

Lars-Christian Brask er en succesrig erhvervsmand med en international karriere bag sig i London. Han er kendt fra TV2-programmet Den Hemmelige Millionær, ligesom han med en innovativ kampagne i 2014 blev valgt til byrådet for Venstre i Roskilde. Han er i 2019 opstillet til Folketinget.

Lars-Christian Brask har gjort lynkarriere i verdens finanscentre og har stået i spidsen for de største spillere Robertson Stevens & Co, Merrill Lynch, Carnegie og EFG Bank. Han førte også sin egen investeringsbank i London frem til succes og solgte den med gevinst. Når han slappede af, skete det med hans eget racerteam, som var et af de bedste og største i Storbritannien eller som tourmanager for det internationale popband Aqua.

Men Lars-Christian Brasks hjerte banker også for de svageste. Han har delt sine egne penge ud i tv-programmet Den Hemmelige Millionær og knokler for at skaffe midler til kræftsyge børn. Følg finansmanden, når han fortæller sin historie om, hvordan han har gjort sit liv til en succes, og få gode tips til, hvordan dit liv kan blive opgraderet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.