Tyve tinder i Tour de France

I denne bog bliver du taget med på tur over Tourmalet, Aubisque, Mont Ventoux, L’Alpe d’Huez, Galibier og 15 andre berømte og berygtede bjerge fra Tour de France. Du kører side om side med Tour-legender som Bartali, Coppi, Merckx, Contador.

“Tyve tinder i Tour de France er skrevet med den rå entusiasme til cykelsporten og bjergene i Tour de France, som kun en virkelig cykelnørd kan mønstre.”
★ ★ ★ ★ ★
Cykelmagasinet

”Denne bog er den første på dansk der hylder og portrætterer de største tinder i Touren” Dennis Ritter, TV 2 Sporten
★ ★ ★ ★ ★
Ekstra Bladet

DKK199.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-92746-47-4 Varekategori:

Info

Titel

Tyve tinder i Tour de France

Undertitel

En kør-selv-guide fra L’Alpe d’Huez til Mont Ventoux

Forfatter

Jesper Ralbjerg

Sider

224

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

September 2013

ISBN

978-87-92746-47-4

Om forfatter

Jesper Ralbjerg

Jesper Ralbjerg

Er født i 1969 og begyndte at interessere sig for cykelsport i 1977, da hans forældre tog ham med til det københavnske seksdagesløb. Siden voksede interessen, og landevejscykling, specielt Tour de France, blev en lidenskab. Igennem flere år har han deltaget i forskellige motionsløb i både de franske og de italienske bjerge, bl.a. La Marmotte i Frankrig og Maratona dles Dolomites i Italien dagen efter (!) i 2009 sammen med sin træner, den danske ultratriatlet Kim Greisen. Gennem disse løb har han erhvervet sig en altomfattende viden om bjergene, Tourens historie og alle de praktiske oplysninger, der kan være nyttige for enhver cykelentusiast med drømmen om at komme ned at cykle i Tourens legendariske bjerge.

Ny revideret udgave. Nu med download af GPS-ruter i forskellige længder og sværhedsgrader for alle 20 bjerge.

”Denne bog er den første på dansk, der hylder og portrætterer de største tinder i Touren.”
Dennis Ritter, TV2 Sporten

Du kender sikkert fornemmelsen: Sommervejret i Danmark er gråt, køligt og vådt. Det er ikke lige vejr til at snuppe en tur på racercyklen, så i stedet kryber du indendørs, sætter dig til rette i lænestolen, tænder for fjernsynet og … bliver siddende i tre uger! Det er Tour de France-tid, og løbet fascinerer dig, specielt de lange bjergetaper over de berømte bjerge. Tourmalet, Aubisque, Mont Ventoux, L’Alpe d’Huez og Galibier. Velkendte, velklingende og frygtindgydende navne.

I denne bog bliver du taget med på tur over disse og 15 andre berømte og berygtede bjerge fra Tour de France. Du kører side om side med
Tour-legender som Bartali, Coppi, Merckx, Contador.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.