Maveglad julemad

Julen kan være lidt af en udfordring med det store udbud af mad, hvis man lider af irritabel tarm eller andre fordøjelsesproblemer. Opskrifterne i bogen, der er uden gluten, raffineret sukker og laktose, giver dig mulighed for at komme godt igennem julen, men uden at skulle gå på kompromis med højtidens hyggelige traditioner.

DKK149.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-64-1 Varekategori:

Info

Titel

Maveglad julemad

Forfatter

Sara Dahl og Pia Brixved

Fotograf

Carsten Ringholm

Sider

121

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

November 2015

ISBN

978-87-93314-64-1

Om forfatter

Pia Brixved

Pia Brixved

Indehaver af tarmskylningsklinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. I sin fortid som tv-tilrettelægger igennem 11 år skabte hun bl.a. fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.

Sara Dahl

Uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme.

Ah! Der er bare ikke noget bedre og mere hyggeligt end juletiden. Sneen falder fin og hvid. Bing Crosby synger White Christmas og blander sig med lyden fra Disneys Juleshow. Duften af de brunede kartofler og flæskestegen i ovnen breder sig i hjemmet, og der er levende lys på det veldækkede bord, hvor vi samles med vores familie og venner …

… Men for mange er juletiden desværre også en udfordring med det store udbud af mad. Hvis du efter juledagene har prøvet at føle dig så oppustet, at dine knapper i bukserne skriger på mercy, når du skal til at lukke dem, og hvis du kan nikke genkendende til tyngde i kroppen og manglende lettelse, selvom du har været på toilettet, så ved du, hvad vi mener.

Opskrifterne i Maveglad mad-serien er altid uden gluten, raffineret sukker og laktose. Nu har du altså mulighed for at komme godt igennem julen, men uden at skulle gå på kompromis med højtidens hyggelige traditioner.

Vi lover dig, at du ikke kommer til at sidde og stikke i et udkogt blomkålshoved, mens resten af familien nyder deres risalamande. Tværtimod anbefaler vi, at du laver rigeligt af den maveglade mad. Du får nemlig med garanti ikke lov til at beholde den for dig selv.

Du ønskes en velsmagende og dejlig juletid!

Om serien
Hver tredje dansker lider af fordøjelsesproblemer – oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære.
Maveglad mad er en ny serie af bøger i Muusmann’sundhed, rettet mod mennesker, der lider af irritabel tyktarm og fordøjelsesgener generelt. Alle opskrifter i seriens bøger er uden gluten, laktose og raffineret sukker, som netop giver mange mennesker problemer. Samtidig er det både nemt, overskueligt og lækkert. Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren dejlige madoplevelser med en optimal fordøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.