Maveglad grill

Maveglad grill er en forfriskende inspiration til nye, herlige grillretter, som enhver mave vil elske. Bogen er den fjerde i Maveglad mad-serien, og som altid er opskrifterne uden gluten, laktose og raffineret sukker.

DKK149.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-67-2 Varekategori:

Info

Titel

Maveglad grill

Undertitel

Uden gluten, laktose og raffineret sukker

Forfatter

Merete Olsen og Pia Brixved

Fotograf

Carsten Ringholm

Sider

121

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Juli 2016

ISBN

978-87-93314-67-2

Om forfatter

Merete Olsen

Merete Olsen

Var i mange år en af hovedkræfterne bag bestsellerne Den Skaldede Kok – mad med saft og kraft og Den Skaldede Kok – grill med gnist og glød – blot for at nævne et par af dem. Hun har siden 1999 drevet både restaurant og catering og har altid fokus på de gode råvarer uden for mange dikkedarer. Hun laver på en nem og lettilgængelig måde mad, så englene synger.

Pia Brixved

Pia Brixved

Indehaver af tarmskylningsklinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. I sin fortid som tv-tilrettelægger igennem 11 år skabte hun bl.a. fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.

De skønneste retter til grillen uden gluten, laktose og raffineret sukker!

Alle årstider er skønne, men der er intet, der slår en god dansk sommer med blå himmel, lyden af glade stemmer og duften af mad på grillen. Vi elsker simpelthen at grille, og grillmad er fantastisk, men fordøjelsen kan godt komme en smule på overarbejde. Vi kender nok alle følelsen af at sidde tilbage med tyngde i maven og oppustethed, når de gode sager er spist. Men sådan behøver det slet ikke at være.

Maveglad grill er en forfriskende inspiration til nye, herlige grillretter, som enhver mave vil elske. Bogen er den fjerde i Maveglad mad-serien, og som altid er opskrifterne uden gluten, laktose og raffineret sukker. Foruden de mange lækre retter følger en forklaring på, hvorfor netop disse tre ingredienser ofte er årsag til maveproblemer, og hvorfor vores fordøjelsessystem egentlig er så vigtigt.

Maveglad grill beviser, at det hverken behøver at være kedeligt eller besværligt at spise sundere. Vi har brugt de bedste danske råvarer, og der er tilsat masser af sæsonens lækre krydderurter, friske frugter og bær. Retterne er samtidig nytænkende, så dine gæster slipper for de gamle grilltravere og kan i stedet nyde helt nye variationer og smagskombinationer.

På med grillvanten, for nu skal der grilles med gnist og glød! Inviter familie og venner på en uhøjtidelig sammenkomst, klargør grillen og vupti – så har du alle tiders hyggelige, smagfulde og maveglade grillfest.

Bogen indeholder 40 dejlige opskrifter på lette retter, hovedretter, tilbehør og desserter, som naturligvis kan bruges hele året rundt.

Om serien
Hver tredje dansker lider af fordøjelsesproblemer – oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad mad er en ny serie af bøger i Muusmann’sundhed, rettet mod mennesker, der lider af irritabel tyktarm og fordøjelsesgener generelt. Alle opskrifter i seriens bøger er uden gluten, mejeriprodukter og raffineret sukker, som netop giver mange mennesker problemer. Samtidig er det både nemt, overskueligt og lækkert. Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren dejlige madoplevelser med en optimal fordøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.