Maveglad brunch

Hvordan laver man en brunch med alle de velkendte retter uden at bruge hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter? Og uden at gå på kompromis med den gode smag? Det er lettere, end du tror, og dit fordøjelsessystem vil elske dig for det!

DKK149.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-66-5 Kategori:

Info

Titel

Maveglad brunch

Forfatter

Sara Dahl og Pia Brixved

Fotograf

Carsten Ringholm

Sider

120

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Marts 2016

ISBN

978-87-93314-66-5

Om forfatter

Pia Brixved

Pia Brixved

Indehaver af tarmskylningsklinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. I sin fortid som tv-tilrettelægger igennem 11 år skabte hun bl.a. fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.

Sara Dahl

Uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme.

Hvordan laver man en brunch med alle de velkendte retter uden at bruge hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter? Og uden at gå på kompromis med den gode smag? Det er lettere, end du tror, og dit fordøjelsessystem vil elske dig for det!

Maveglad brunch er den tredje bog i succesrækken af Maveglad mad-bøger efter Maveglad julemad og Maveglad kickstart. Fælles for bøgerne er madopskrifter uden gluten, laktose og raffineret sukker – de ingredienser, som hyppigst forårsager fordøjelsesgener som oppustethed, ubehag i kroppen og forstoppelse, som flere og flere danskere døjer med.

Det stigende antal skyldes næppe, at vi pludselig har fået mere følsomme maver, men snarere at vores fødevarer er blevet mere og mere forarbejdede. Men så er det godt, at du har et valg. Valget om at give dig selv og dine kære en sundere kost til kroppen – uden at det skal blive for mystisk og anderledes.

Bogen giver dig 40 lækre opskrifter skabt med sunde og mavevenlige ingredienser – det er lutter optimalt brændstof til din krop! Hvem har ikke lyst til at smage ny-bagte chiaboller, cashew-blåbærtærte, hjemmelavet nutella af ristede hasselnødder, pandekager eller æggewraps med laks og fuldmoden avokado – uhm! Opskrifterne i bogen kan også snildt bruges i andre sammenhænge – til madpakker, morgenmad, frokost og aften.

Husk blot at lave rigelige portioner, for folk vil elske den fantastisk smagfulde og lækre brunch – nu også med en god mavefornemmelse bagefter!

Om serien
Hver tredje dansker lider af fordøjelsesproblemer – oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære.
Maveglad mad er en ny serie af bøger i Muusmann’sundhed, rettet mod mennesker, der lider af irritabel tyktarm og fordøjelsesgener generelt. Alle opskrifter i seriens bøger er uden gluten, laktose og raffineret sukker, som netop giver mange mennesker problemer. Samtidig er det både nemt, overskueligt og lækkert. Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren dejlige madoplevelser med en optimal fordøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.