Maveglad brød & søde sager

Maveglad brød og søde sager er den femte bog i rækken, hvor alle opskrifter er uden gluten, laktose og raffineret sukker. Utallige undersøgelser har vist, at det netop er de tre fødevarer, der er gode at undgå, hvis du lider af mavegener, men det er også de ingredienser, der er svære at undgå, hvis du gerne vil spise brød og søde fristelser.

DKK149.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93430-00-6 Varekategori:

Info

Undertitel

Uden gluten, laktose og raffineret sukker

Forfatter

Merete Olsen og Pia Brixved

Fotograf

Carsten Ringholm

Sider

120

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Oktober 2016

ISBN

978-87-93430-00-6

Om forfatter

Merete Olsen

Merete Olsen

Var i mange år en af hovedkræfterne bag bestsellerne Den Skaldede Kok – mad med saft og kraft og Den Skaldede Kok – grill med gnist og glød – blot for at nævne et par af dem. Hun har siden 1999 drevet både restaurant og catering og har altid fokus på de gode råvarer uden for mange dikkedarer. Hun laver på en nem og lettilgængelig måde mad, så englene synger.

Pia Brixved

Pia Brixved

Indehaver af tarmskylningsklinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. I sin fortid som tv-tilrettelægger igennem 11 år skabte hun bl.a. fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.

Det skønneste bagværk og søde sager uden gluten, laktose og raffineret sukker!

Der findes ikke noget mere overskudsagtigt og meditativt end selv at bage, og hvis den berømte gulerod er forvandlet til en lækker kanelsnegl, så er alt godt.

Din tid er vigtig, men det er en god fornemmelse i kroppen også. Især brød har i lang tid været en fy-madvare, fordi brød er associeret med efterfølgende oppu-stethed og ubehag, men sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Maveglad brød og søde sager er den femte bog i rækken, hvor alle opskrifter er uden gluten, laktose og raffineret sukker. Utallige undersøgelser har vist, at det netop er de tre fødevarer, der er gode at undgå, hvis du lider af mavegener, men det er også de ingredienser, der er svære at undgå, hvis du gerne vil spise brød og søde fristelser.

Merete Olsen, hjernen bag bogens opskrifter, har været igennem alle ’favoritterne’ og har fundet maveglade alternativer til raffineret sukker, laktose og gluten, så du nu kan nyde alt det lækre, samtidig med at du passer på din fordøjelse. Hvordan lyder fx creme brulé med hindbær, nougatiscreme med dadelkompot eller marcipanbrød?

Nu kan du og dem, du holder af, spise brød og søde sager med god samvittighed og god fordøjelse.

Om serien
Hver tredje dansker lider af fordøjelsesproblemer – oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad mad er en ny serie af bøger i Muusmann’sundhed, rettet mod mennesker, der lider af irritabel tyktarm og fordøjelsesgener generelt. Alle opskrifter i seriens bøger er uden gluten, laktose og raffineret sukker, som netop giver mange mennesker problemer. Samtidig er det både nemt, overskueligt og lækkert. Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren dejlige madoplevelser med en optimal fordøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.