Ladies i gummistøvler

Fri for forpligtelser med mænd og børn får to midaldrende veninder lyst til at prøve noget helt nyt i deres liv og flytter fra bylivet i København til landsbylivet i det pittoreske Sydengland. Her skiftes de høje hæle ud med gummistøvler.

DKK299.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-92746-25-2 Kategori:

Info

Titel

Ladies i gummistøvler

Forfatter

Hanne Tang Christensen og Liv Bentsen

Sider

300

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

August 2013

ISBN

978-87-92746-25-2

Om forfatter

Hanne Tang Christensen

Hanne Tang Christensen er født på Frederiksberg og opvokset i Århus som den ældste af tre. Nysproglig student med hovedfag i engelsk, Århus Universitet. Freelance-oversætter og konsulent i over 20 år for henholdsvis Gyldendal og Lindhardt & Ringhof samt andre forlag og har oversat over 40 titler.

Liv Bentsen

Liv Bentsen er født Boesdal i Lyngby og opvokset i London som den yngste af fire søskende. Matematisk student og siden engelsk på Århus Universitet. Over 20 år hos Gyldendal på udlandsredaktionen, sidst som redaktionschef, derefter fem år på Lindhardt & Ringhof, sidst som litterær direktør.

Fri for forpligtelser med mænd og børn får to midaldrende veninder lyst til at prøve noget helt nyt i deres liv og flytter fra bylivet i København til landsbylivet i det pittoreske Sydengland. Her skiftes de høje hæle ud med gummistøvler. De oplever en natur og en dagligdag, der til forveksling minder om episoder af Barnaby – altså lige bortset fra mordene – de bliver venner med en lang række interessante og usædvanlige mennesker, deriblandt en jagthundetræner, en 80-årig dame, som laver buestrenge til brug i film, en specialist i kidnapninger fra Sydamerika og mange flere. De bliver indviet i fantastiske livshistorier og selv indrulleret i nogle af grevskabet Dorsets mange frivillige aktiviteter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.