Mad og mindfulness - Kærlig køkkenkarma - Muusmann Forlag

Kærlig køkkenkarma

Vegetarmad og mindfulness i hverdagen

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Kærlig køkkenkarma er en vegetarisk kogebog med sublime opskrifter på et væld af retter og 10 menuer, der til fulde opfylder alle dine smagssanser. Det er også en bog, der viser dig, hvordan madlavning og måltider kan bruges til at udvikle nærvær, fordybelse og bevidst opmærksomhed i hverdagen. Populært sagt mindfulness.

Madlavning kan med fordel bruges som et meditativt åndehul, hvor du slipper stress og nærer dig selv, kroppen, familie og venner uden at skulle tilføje endnu et punkt på listen over daglige gøremål eller livsstilsidealer. Bogen er krydret med kærlige tips, mindfulness-øvelser og køkkenritualer, der hjælper dig – fra indre uro til balance i krop og sind.

Drivkraften bag bogen er Catherine Daverne, uddannet kok fra Kong Hans Kælder og med 30 års erfaring i spirituel praksis med pilgrimsrejser i Indien. Hun har både set, mærket og smagt, hvilke fordele der er ved at lave mad med nærvær og opmærksomhed – både før, under og efter måltidet.

Kærlig køkkenkarma er både til den erfarne vegetar, til dig, der bare gerne vil inspireres, og til familien, der ønsker flere grønne retter på bordet. Alle retterne er gode i hverdagen, og menuforslagene er oplagte til de nærværende, hyggelige middagsselskaber, hvor du vil forkæle dem, du har kær, med en madoplevelse, der tilfredsstiller alle sanser.

Inviter glæden og nærværet tilbage i køkkenet med bogens 4 essentielle krydderier: Kærlighed, medfølelse, glæde og sindsligevægt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kærlig køkkenkarma
Undertitel Vegetarmad og mindfulness i hverdagen
Forfatter Catherine Daverne, Pia Brixved
Fotograf Carsten Ringholm
Sider 256
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2017
ISBN 978-87-93575-02-8

Om forfatter

Catherine Daverne - Simple supper - Muusmann Forlag

Catherine Daverne

Catherine Daverne er udlært kok fra Kong Hans Kælder og har en fortid på forskellige michelinrestauranter i London og København i begyndelsen af halvfemserne. Hun har flere kropsterapeutiske uddannelser bag sig og en livslang erfaring med spirituel praksis. Hun brænder for mere grønt, mindre stress og ligestilling mellem fysisk og mental sundhed. Som kogebogsforfatter inspirerer hun til plantebaserede måltider og mindful madlavning (mindfoodness), som forskningsunderviser i meditation og mindfulness udbreder hun værktøjer til mental sundhedspleje i det konventionelle behandlingssystem, og som sjælsrejseguide hjælper hun mennesker til dybere ro, nærvær og personlig frigørelse.
Catherine står også bag kogebøgerne Kærlig køkkenkarma og Vegansk Gastroyoga.

Pia Brixved

Har været medforfatter på en række bøger, der spænder vidt. Lige fra naturlig skønhedspleje til kogebøger. Hun har en fortid som tv-tilrettelægger, hvor hun blandt andet opfandt fænomenet ”Den Skaldede Kok”. I dag er hun indehaver af tarmskylningsklinikken, Colonic.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.