Isdrinks

Isdrinks er en nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.

DKK129.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93430-55-6 Kategori:

Info

Titel

Isdrinks

Undertitel

Eventyrlige mix med hjemmelavet is

Forfatter

Vibeke Bengtson og Jonas Bohn

Sider

108

Format

107,5 x 280 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

November 2016

ISBN

978-87-93430-55-6

Om forfatter

Jonas Bohn

Jonas Bohn

Jonas Bohn er opvokset i Svaneke på Bornholm. Mødte sin kone Vibeke Bengtson i København, hvor han arbejdede som it-iværksætter, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer.

Vibeke Bengtson

Vibeke Bengtson

Opvokset i Hareskov nord for København. Mødte sin mand Jonas Bohn i København, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer. Vibeke har en baggrund som skiltemaler og grafisk designer og har arbejdet på en lang række reklamebureauer i København.

Isdrinks er en nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.

Bogen kommer både rundt om den traditionsrige amerikanske Ice cream float, traditionelle cocktails og forfatternes egne signaturdrinks. Her er fx Cubansk mojito med sorbet af friske mynteblade, Lumumba med chokoladeis, rom og flødeskum samt Aperol spritz med mandarinsorbet. Og med en hjemmelavet sorbet af ingefær og lime kreeres måske verdens bedste Dark ’n’ stormy.

Henved 40 lækre opskrifter giver inspiration til at gå i køkkenet og lave sin egen is til de fantasifulde isdrinks. For det er nemt at lave festlige og effektfulde drinks, der imponerer – med ganske få forberedelser. Alle drinks er eventyrligt pyntet med blomster og andre fine detaljer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.