Insekter på menuen

Vi kan ikke fortsætte vores fødevareproduktion som hidtil. Vi er nødt til at tænke i helt nye baner. Insekter er det nye slaraffenland, når først vi har vænnet os til tanken.

DKK199.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93430-14-3 Varekategori:

Info

Titel

Insekter på menuen

Undertitel

Den nye trend i Europa

Forfatter

Nina Askov

Sider

120

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Februar 2017

ISBN

978-87-93430-14-3

Om forfatter

Nina Askov

Nina Askov

Nina Askov er mastercoach og psykoterapeut. Derudover har hun en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Vi kan ikke fortsætte vores fødevareproduktion som hidtil. Vi er nødt til at tænke i helt nye baner. Insekter er det nye slaraffenland, når først vi har vænnet os til tanken. Belønningen er en mangfoldighed af smag, øget sundhed, fordele for klima og miljø samt bedre samvittighed, hvad angår dyrevelfærd.

Insekter og gastronomi – hvordan kan det hænge sammen? Og hvordan får man den seksbenede ernæring ind i hverdagen? Det er kun en overvindelse i starten. Der er en indlærings- eller tilpasningsperiode, men den varer ikke evigt. Denne bog kan blive dit første skridt på vejen til at møde insekterne.

Bogen går grundigt til værks og kommer rundt om alle aspekter ved at spise insekter. Fra gennemgang af næringsindhold og andre fakta omkring insekter kontra oksekød – til spisevaners udvikling over tid og erfaringer med folks første insektsmagning. Nina Askov alias Buglady undersøger, hvad der rører sig på insektscenen i Danmark, snakker med insektfarmere og restauranter og tager videre ud i Europa til UK, Holland og Belgien, hvor entomofagi (spisning af insekter) er ved at gøre sit indtog.

Endelig bringer hun en række gode opskrifter på diverse retter med indslag af buffalo-orme, voksmøllarver, melorme og græshopper – lige til at indføre hjemme i hverdagskøkkenet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.