Havtorn 1

Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange-gule bær et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt med antioxidanter og sunde vitaminer. Bærret er den nye superfood, der blev genopdaget i forbindelse med opblomstringen af Nyt Nordisk Køkken, og Havtorn – nordens citron er den første danske kogebog om det lille mirakelbær.

DKK249.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-92746-69-6 Kategori:

Info

Titel

Havtorn – Nordens citron

Undertitel

Nordens citron til forretter, hovedretter, desserter og drikke

Forfatter

Kim Gravenhorst

Fotograf

Jacob Ljørring

Sider

184

Format

215 x 280 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

august 2014

ISBN

978-87-92746-69-6

Om forfatter

Kim Gravenhorst

Kim Gravenhorst

Kim Gravenhorst er uddannet både kok og tjener. Han har gennem årene virket på en række kendte kvalitetsrestauranter som Søllerød Kro, Skovshoved Hotel og Top of Town, SAS Hotel, og har siden 1990 været medindehaver af Restaurant Beghuset i Dragør. Kim har desuden de seneste 17 år arbejdet intensivt med udvikling af opskrifter til ugeblade og websider for Aller Media. Endelig er Kim manden bag de populære havtorn-bøger og nærer en meget stor passion for det lille sure bær.

Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange-gule bær et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt med antioxidanter og sunde vitaminer. Alene et enkelt lille bær indeholder lige så meget C-vitamin som en stor citron.

Bærret er den nye superfood, der blev genopdaget i forbindelse med opblomstringen af Nyt Nordisk Køkken, og Havtorn – nordens citron er den første danske kogebog om det lille mirakelbær.

Kim Gravenhorst, køkkenchef og indehaver af Restaurant Beghuset i Dragør, inviterer sammen med den anerkendte madfotograf Jacob Ljørring indenfor i havtornens fascinerende verden. Bogen giver dig 45 lækre opskrifter på at benytte havtorn i maden, og du kommer hele køkkenet rundt. Bærret giver dybde og nuancer i alt fra bagværk og forretter til hovedretter, desserter og sunde drinks.

Bogen fortæller også, hvordan og hvor du plukker bærrene. Du får inspiration til selv at kaste dig ud i at plukke, for intet er mere tilfredsstillende end at bevæge sig ud i naturen og bringe havtornbær med hjem.

4 anmeldelser af Havtorn 1

 1. Jyllands-Posten

  ✭✭✭✭✭
  Jyllands-Posten

 2. Politiken

  ❤❤❤❤❤
  Politiken

 3. Jydskevestkysten

  “Bogen er sprængfyldt med opskrifter, og billederne, taget af madfotografen Jacob Ljørring, er ualmindelig appetitlige.”
  Jydskevestkysten

 4. Lektørudtalelse

  “Flot dekorativ kogebog med opskrifter og historier om det danske bær havtorn, som det nye nordiske køkken for alvor har sat fokus på. Den første danske kogebog udelukkende bestående af opskrifter med havtorn.”
  Lektørudtalelse

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.