Gulerødder

Gulerødder er noget af det sundeste, vi overhovedet kan spise. Alle køber dem, alle har dem i køleskabet, men vi bruger dem typisk kun til de samme 3-4 forskellige retter. Det skal der laves om på!

DKK249.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-78-8 Varekategori:

Info

Titel

Gulerødder

Undertitel

Opskrifter med den sunde rod, der smager himmelsk

Forfatter

Marie Klee og Carrotstick-pigerne

Fotograf

Isabell Rahbek

Sider

152

Format

170 x 240 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

April 2017

ISBN

978-87-93314-78-8

Om forfatter

Carrotstick

Carrotstick

Carrotstick.dk er et af Danmarks største sundhedsmedier og drives af indehaver og redaktør Marie Klee. Carrotstick-pigerne er en gruppe mad- og sundhedspassionerede nørder, der alle er uddannet i ernæring og sundhed. Carrotstick-pigerne deler ud af deres viden på Carrotstick.dk, hvor du også kan finde opskrifter, artikler om mad, sundhed, træning og livsstil. Carrotstick afholder desuden foredrag og workshops, laver sundhedsforløb for virksomheder samt kostvejledning for private både online og i København. Se mere på Carrotstick.dk.

Gulerødder er noget af det sundeste, vi overhovedet kan spise. Alle køber dem, alle har dem i køleskabet, men vi bruger dem typisk kun til de samme 3-4 forskellige retter. Det skal der laves om på!

Carrotstick-pigerne tager dig med på en rejse ind i gulerodens verden og giver dig 40 lækre opskrifter, hvor den 5.000 år gamle rod er hovedingrediensen. Vi viser dig, hvordan du kan frembringe forskellige smage og teksturer, og giver dig inspiration til, hvordan du kan bruge endnu flere af de sunde gulerødder i madlavningen. Du får opskrifter som overrasker, tilfredsstiller, gør dig nysgerrig, mæt og sund. Ud over retter til aftensmaden er der opskrifter til frokost, desserter, mellemmåltider og snacks – ja, selv en gulerodsmarmelade, som smager fantastisk.

Du får desuden et indblik i gulerodens historie, som er en af de finurlige af slagsen. Til de sundhedsinteresserede er der et afsnit dedikeret til næringsindholdet, da guleroden jo kan mere end bare at knase og smage godt. Vi giver dig også tips og ideer til, hvordan du kan skære og tilberede guleroden for at opnå forskellige syns- og smagsindtryk.

Vi glæder os til at inspirere dig og tage dig tilbage til rødderne på helt nye måder!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.