Grove kulhydrater

De seneste år har stået i kulhydratforskrækkelsens tegn. Konsekvensen er, at mange mennesker styrer uden om kulhydratrige madvarer. Det er synd og skam, for vrager du kulhydraterne, snyder du dig selv for fantastiske smagsoplevelser og ernæringsmæssige pletskud, der styrker hver eneste celle i din krop.

DKK149.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-25-2 Varekategori:

Info

Titel

Grove kulhydrater

Undertitel

Spis dig sund i fibre og kraftfulde antioxidanter

Forfatter

Martin Kreutzer og Anne Larsen

Fotograf

Stine Heilmann

Sider

128

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

December 2015

ISBN

978-87-93314-25-2

Om forfatter

Anne Larsen

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

De seneste år har stået i kulhydratforskrækkelsens tegn. Konsekvensen er, at mange mennesker styrer uden om kulhydratrige madvarer. Det er synd og skam, for vrager du kulhydraterne, snyder du dig selv for fantastiske smagsoplevelser og ernæringsmæssige pletskud, der styrker hver eneste celle i din krop. Afgørende for en god oplevelse er ikke kun, at du vælger de mest sundhedssprudlende kulhydratkilder, men også at du får styr på mængde og timing. Alt dette, og mere til, kan du læse om i denne guide, der samtidig præsenterer dig for 30 inspirerende opskrifter med gode kulhydrater.

Temaer: Hvilke kulhydratkilder er de sundeste, og hvad er den optimale timing i en hverdag med og uden motion? Hvordan afslører du sukkerbomberne og lærer at kende forskel på de tomme og de kraftsprudlende kalorier?

Om serien
Bøgerne i serien Muusmann’sundhed indeholder omfattende teori, en inspirerende råvareguide og en række fantastiske opskrifter. Læseren får således masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.