Grøntsagspasta

Med spiralizeret grøntsagsspaghetti, som er en af tidens hotteste sunde madtrends, gør Sandra Pugliese op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret skal se ud og smage. Det er feel-good-food, når det er bedst.

DKK149.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93430-94-5 Varekategori:

Info

Titel

Grønsagspasta

Undertitel

Velsmagende og sunde italienske favoritter med grøntsagsspiraler

Forfatter

Sandra Pugliese

Fotograf

Tina Brok Hansen

Sider

124

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Marts 2017

ISBN

978-87-93430-94-5

Om forfatter

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.

Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.

Kan en portion spaghetti carbonara være supersund og tilmed slankende?

Ja, det kan den uden tvivl, når man laver den med spiralizeret grøntsagsspaghetti, som er en af tidens hotteste sunde madtrends.

Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.

Her viser hun dig, hvordan du kan lave feel-good-food, når det er bedst. Kombinationen af nordisk lethed og italiensk velsmag løfter retterne til et helt nyt niveau.

Bogen byder på mere end 35 smagfulde, familievenlige pastaretter med spaghetti af fx squash, rødbede, gulerod og butternutgræskar – i en kombination både med og uden almindelig pasta.

Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige pastaretter + 10 nye helt grønne spændende, smagfulde retter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.