GAPS-kogebogen

GAPS-kogebogen handler om den køkkenmæssige side af GAPS-kuren. Ud over at udstikke de overordnede retningslinjer bringer bogen de lækreste opskrifter på hjemmelavet mad af gode råvarer, hvor trends som økologi, dyrevelfærd, gamle madlavningsteknikker, fermentering, fondkogning, juicing samt brug af smør og masser af andre gode, gammeldags fedtstoffer er i højsædet.

DKK299.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93430-45-7 Varekategori:

Info

Titel

GAPS-kogebogen

Undertitel

Få styr på din tarmflora og bliv rask

Forfatter

Signe Gad

Fotograf

Inge Lynggaard Hansen

Sider

281

Format

170 x 240 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

Februar 2017

ISBN

978-87-93430-45-7

Om forfatter

Signe Gad

Signe Gad

Selvlært madentusiast og uddannet skuespiller, lærer i alexanderteknik samt freelance speaker. Efter 4 intense år med GAPS-mad, research og eksperimenteren springer hun nu ud som kogebogsforfatter. Hun har skrevet den kogebog, som hun selv manglede, da hun tog sagen i egen hånd for at hjælpe sin datter af med den mavepine, der havde plaget hende i 7 år.

GAPS ® er lanceret af neurolog, ernæringsekspert og mor til en forhenværende autist, Natasha Campbell-McBride. Det står for Gut and Psychology Syndrome, en fælles betegnelse for diagnoser og symptomer med rod i en tarmflora, der er ude af balance. Ud over sin egen kliniske erfaring og forskning har Natasha Campbell-McBride udviklet kuren på baggrund af kollegers erfaringer, der er indsamlet og/eller dokumenteret gennem knap 100 år.

Man lærer, hvordan man i en periode af sit liv kan lave velsmagende sukker- og stivelsesfri GAPS-mad til hverdag og fest året rundt – med et bedre helbred som gevinst.

Nyere tids boom i forskning i tarmmikrober slår fast, at grundlaget for sundhed og trivsel skal findes i fordøjelsen. Det er altså her, vi skal sætte ind, hvis vi ønsker at reparere helbredet. Vælger du at følge GAPS-kuren, er denne kogebog din bedste ven i køkkenet!

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.