DIY Loppefund

Genbrug er tidens hotteste trend, og vi vil gerne omgive os med detaljer, der kan fortælle en historie. Kunsten er at integrere det gamle i det nye, og her er der masser af inspiration at hente i Loppefund.

DKK149.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-70-2 Varekategori:

Info

Titel

DIY Loppefund

Undertitel

Kreative redesign af dine loppefund

Forfatter

Lene Nissen

Sider

88

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Marts 2016

ISBN

978-87-93314-70-2

Om forfatter

Lene Nissen

Lene Nissen

Selvstændig designer, stylist og forfatter til flere DIY-bøger. Lene Nissen har arbejdet 18 år i modebranchen som beklædningsdesigner. Her har hun stået for at udvikle kollektioner, der matcher det kommercielle marked. Igennem disse år har Lene udviklet en evne til at spotte tendenser i tiden, hvilket hun også bruger i dag, hvor hun hovedsageligt arbejder med interiør, mode og DIY (gør-det-selv og hobbyideer). Lene arbejder for flere af landets største aviser og magasiner og driver samtidig bloggen Peekaboo design, der har fokus på DIY og andre livsstilsrelaterede emner.

Aldrig har det været så populært at gå på loppemarked som nu – vi jagter alle det gode kup eller det ganske særlige, der kan skabe lidt kant i hjemmet, så det skiller sig ud fra mængden.

Genbrug er tidens hotteste trend, og vi vil gerne omgive os med detaljer, der kan fortælle en historie. Kunsten er at integrere det gamle i det nye, og her er der masser af inspiration at hente i Loppefund.

Bogen giver trin-for-trin-anvisninger til, hvordan man forvandler loppefund til det skønneste interiør, der både har sjæl og charme og et moderne udtryk – altid med fokus på glæden ved at gøre-det-selv og på det personlige resultat, du kan skabe. Du finder ideer til styling af værelset, dekorativ opbevaring, fornyelse af gamle møbler, eksempler på gamle ting, der får nye funktioner m.m. Projekterne er markeret med sværhedsgrad, og der findes noget for enhver – fra den absolutte nybegynder til den mere erfarne handykvinde.

Om serien
Bøgerne i Muusmann’DIY-serien giver inspiration til konkrete projekter, til forskellige højtider, årstider, materialer eller steder. Altid med fokus på glæden ved at ‘gøre det selv’ og på det personlige resultat, du kan skabe.

Når vi selv laver tingene, opstår der altid noget helt nyt, og det gør det hele meget sjovere. Designer og stylist Lene Nissen viser i bøgerne stribevis af sjove, finurlige og anderledes ideer. Der er udførlige forklaringer på, hvordan tingene laves, hvor man kan finde materialerne, og hvilke redskaber man ikke kan undvære som DIY’er.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.