DIY JUL

Mangler du nye ideer til pynt, kranse, pakkekalendere eller andet, der har med julen at gøre, så vil denne bog være et overflødighedshorn af inspiration. Der er udførlige beskrivelser af, hvad du skal bruge, og hvordan du gør. Mange af bogens ideer tager udgangspunkt i materialer, du ofte allerede har derhjemme.

DKK199.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-69-6 Varekategori:

Info

Titel

DIY JUL

Undertitel

Nye kreative ideer til din egen hjemmelavede jul

Forfatter

Lene Nissen

Sider

216

Format

210 x 270 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

Oktober 2015

ISBN

978-87-93314-69-6

Om forfatter

Lene Nissen

Lene Nissen

Selvstændig designer, stylist og forfatter til flere DIY-bøger. Lene Nissen har arbejdet 18 år i modebranchen som beklædningsdesigner. Her har hun stået for at udvikle kollektioner, der matcher det kommercielle marked. Igennem disse år har Lene udviklet en evne til at spotte tendenser i tiden, hvilket hun også bruger i dag, hvor hun hovedsageligt arbejder med interiør, mode og DIY (gør-det-selv og hobbyideer). Lene arbejder for flere af landets største aviser og magasiner og driver samtidig bloggen Peekaboo design, der har fokus på DIY og andre livsstilsrelaterede emner.

Jeg glæder mig i denne Tid; nu falder Julesneen hvid, så ved jeg, Julen kommer.

Sådan skrev Johan Krohn i 1870 om Peters Jul, og der er ikke meget, der har ændret sig siden – vi glæder os stadig lige så meget. For julen er en magisk tid for både børn og voksne. Vi nyder alle forberedelserne og traditionerne, der er forbundet med tiden op til. Vi inviterer venner fra nær og fjern for at hygge os sammen omkring god mad og en masser juleklipperi.

Skulle du mangle nye ideer til pynt, kranse, pakkekalendere eller andet, der har med julen at gøre, så vil denne bog være et overflødighedshorn af inspiration. Der er udførlige beskrivelser af, hvad du skal bruge, og hvordan du gør. Mange af bogens ideer tager udgangspunkt i materialer, du ofte allerede har derhjemme. På den måde kommer julen ikke til at lænse din bankkonto. Find papir og saks frem, strø lidt glitter og lad magien brede sig i stuen.

Her får du mere end 200 siders rendyrket julestemning, som du selv kan skabe!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.