Souping - det nye juicing - Muusmann Forlag

Souping – det nye juicing

Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

SOUPING ER DET NYE JUICING
HOP MED PÅ DEN HOTTESTE INTERNATIONALE TREND
DETOX DIG TIL EN SLANKERE OG SUNDERE KROP

Drømmer du om at smide de sidste genstridige kilo, øge energiniveauet, få en mave i balance og masser af fantastiske smagsoplevelser, så kan du se frem til en eventyrlig rejse med souping, der gør dig både sund og slank – helt uden sult.

Ud med energirøvende juicekure og ind med skønne, mættende, farvestrålende supper, der med deres helsebringende indhold af kostfibre giver dig alt, hvad din krop længes efter.

Du kan glæde dig til:
– Effektiv detox
– Ro i tarmene
– Fantastisk velsmag
– Tabte kilo
– Masser af energi og bragende overskud
– Antiinflammatorisk sundhed og styrke

Bogen giver dig opskriften på, hvordan du via souping detoxer dig til øget trivsel og velvære. Det intelligente soupingprogram er sammensat, så ernæringen er optimal, og følger du de to detox-faser, der løber over 10 dage, vil din krop være som genfødt med ny, sprudlende energi.

Du kan naturligvis også blot skifte enkelte måltider ud med en af de gode supper, eller måske tage en dag indimellem med souping – det hele vil gøre godt for kroppen.

Du får over 40 fantastiske opskrifter, 10 dages soupingkur med 3 dages KICKSTARTER- og 7 dages BOOSTER-fase, detaljeret indkøbsliste, anvisninger til, hvordan du detoxer optimalt og meget, meget mere!

Souping – Detox Facebook
På Facebook kan du tilmelde dig vores side, der baseret på bogen fungerer som et forum, hvor du kan hente rigeligt med inspiration, lækre opskrifter, gode råd, tips & tricks, fantastiske tilbud, deltage i konkurrencer, få svar på specifikke spørgsmål og endeligt udveksle erfaringer med andre på vejen til en sundere tilværelse. Find siden her: Souping Detox

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Souping – det nye juicing
Undertitel Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper
Forfatter Martin Kreutzer, Sandra Pugliese
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 173
Format 190 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2016
ISBN 978-87-93314-87-0

Om forfatter

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.

Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.